Deri Pantolonlarla Yapabileceğiniz 10 Kombin Önerisi

Günümüzde özellikle Nanushka ve Zimmermann gibi moda markalarının hazırladığı dikkat çeken koleksiyonlarla birlikte deri pantolonları podyumlarda oldukça sık görmeye başladık. Sadece defilelerde değil; sokakta, ofiste veya davetlerde de deri pantolonlarla modern siluetler yakalamak sandığınızdan çok daha kolay. Farklı modeller tercih ederek kendinizi 80’lerde bir rock konserine gider gibi hissetmeden deri pantolon giymek mümkün.

Söz konusu deri pantolonlar olduğunda birçok marka çeşitli model ve kesimlerde birden fazla seçenek sunuyor. Örneğin hepimizin alışkın olduğu deri dar pantolon görünümünden kısa boru paçalar ve plazzo pantolonlarla uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz. Kombin yapacağınız pantolon uzunsa dolgu topuklardan kısaysa çizmeler veya bilekten bağlamalı sandaletlerden yardım alın. Bu noktada düz, doğal renklerde bir bluz de şık bir görünüm için size eşlik edecek.

Yazının başında deri pantolonları kombinlerken Rock konseri görüntüsüyle sınırlı kalmaya gerek olmadığını söylemiştik. Buna rağmen doğru eşleştirmeler yapıldığında vintage tişörtlerin deri pantolonlara ne kadar çok yakıştığını inkâr edemeyiz elbette. Sevdiğiniz müzik gruplarından çizgi karakterlere, ilgi alanlarınızı yansıtan farklı baskılarda tişörtler bulmanız mümkün. Son olarak beyaz bir ceket veya çantayla bu görünüme farklı ve modern bir soluk getirebilir, kontrast yaratabilirsiniz.

Deri ceketlerin kot pantolonlara ne kadar çok yakıştığını biliyoruz. Bu fikri terine çevirerek günümüzde pek çok ünlü ismin yaptığı gibi siz de bu kombinin tam tersini hayal etmeyi deneyin. Deri pantolonlarınızla birlikte bir kot gömlek ya da ceket giymeyi tercih edin. T-shirt kombinlerine kıyasla biraz daha özenli ama yine de çok uğraşmamış gibi görüneceksiniz.

Stil ikonu Olivio Palermo her zaman olduğu gibi farklı desen ve dokuları başarıyla bir araya getiriyor. Kürk detaylar deri parçalarla eşleştiğinde gerçekten de harika görünüyor. Siz de Palermo’nun kış stilinden ilham alın ve hem enerjik hem de sofistike görünmek için deri pantolonlarınızı farklı renk ve desenlerdeki kürk detaylı kabanlarla giymeyi deneyin. 

Yalnızca deri pantolonlar değil; deri kabanlar, etekler, şapkalar ve hatta gömlekler de bu sezonun favori parçaları. Gardırobunuzdaki birkaç farklı deri giysiyi bir araya getirerek siz de kolay yoldan stil sahibi olabilirsiniz. Özellikle önceleri çok alışkın olmadığımız açık kahve, beyaz, gülkurusu ve açık mavi gibi yumuşak tonlarda farklı deri parçalar kullanarak şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

Deri pantolonları ön plana çıkarmak için günlük giyiminizde parlak renkli veya rugan modelleri kullanabilirsiniz. Bunu yaparken üst giyim ve aksesuar seçimlerinizde sadelikten yana olarak dengeli bir görünüm elde etmeye çalışın. Bırakın kombininizin yıldızı deri pantolonunuz olsun!

Blazer ceket-deri pantolon kombini yapmak size kendinizden emin, özgüvenli bir görünüm kazandırır. İdeal ofis şıklığı için beyaz bir tişört veya gömleği de bu kombinle eşleştirebilirsiniz. Özellikle aksesuar olarak tercih edeceğiniz büyük deri çantalar ve güneş gözlükleri iş seyahatlerinizde harika görünmenizi sağlayacak.

Zimmermann’in geçtiğimiz yıl New York moda haftasında sergilediği romantik bluz, deri pantolon kombini Zendaya’ya çok yakışıyor!  Siz de bu görünümden ilham alarak boğazlı ve fırfırlı bluzlerinizi mom veya havuç kesim deri pantolonlarla eşleştirin.  Çeşitli desen ve dokularla stil oyununuzu renklendirmeyi deneyin.

Deri pantolonlarla kendimizi rahat hissetmek artık mümkün. Spor bir görünüm için deri jogger veya kargo pantolon modellerine yönelebilirsiniz. Dikkat çekici renklere veya baskılara sahip sweatshirtler; eğlenceli kişiliğinizi kombininize yansıtacak. Siz de kendinizi hem rahat hem de havalı hissedeceksiniz. Sweatshirtünüzle benzer renkte bir çanta kullanarak bu görünümü tamamlayabilirsiniz.

Sophia Bush’tan ilham alarak deri pantolonlarınızı kumaşlarla takas edin ve davetlerde herkesten farklı bir görüntü yakalayın. Bunu yaparken kontrast renkler kullanarak dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Maskülen kesimli smokin ceketlerle eşleştireceğiniz pantolonların ıslak görünümlü saç modellerine çok yakışacağını da unutmamak gerek.

İlgili Makaleler