Diz Boyu Çizmelerle Yapabileceğiniz 5 Kombin

Kışın gelmesini belki de sırf diz boyu çizme giyebilmek için beklediğimizi söylememiz mümkün. Genellikle dar kot pantolon ve oversize kazaklarla kombinlediğimiz çizmelerde biraz değişikliğe gitmeye ne dersiniz? Cevabınız evet ise başlıyoruz!

Mini Etek
Mini etekler, maalesef tüm kış size eşlik edemeyebilir. Ancak kışa uygun hale getirmek oldukça basit. Oversize kazağınızın üstüne alacağınız trençkot oldukça havalı bir görünüm sağlarken yapmanız gereken son dokunuş diz boyu çizmelerinizi giyip evden çıkmak!

Görsel: @poseandrepeat

Tayt
Taytlarınız ile çizmelerinizi giymeyi düşündünüz mü? Cevabınız hayır ise bir kez daha düşünmenizi tavsiye ediyoruz! Çizme tayt ikilisinin üstüne şişme mont ve takacağınız kafa bandı ile nostaljik bir hava yakalayabilirsiniz!

Görsel: @tayhage

 
 

Monokrom Uyum
Renk koordinasyonunu üst ve al bölgenizle sınırlı tutmayın! Görünümünüzü uyumlu diz boyu çizmelerle tamamlayarak baştan aşağı renkli olma fırsatını kaçırmayın.

Görsel: @emmanuellek_

 
 

Gömlek Elbiseler
Gömlek elbiseler tek başlarına rahat bir hava sağlayabiliyorlar. Ancak bu rahat havaya diz boyu çizme eklemek tüm görüntünüzü değiştirebilir. Kalın bir topuk veya kovboy tarzı çizmeler tarzınıza ışıltı katabilir!

Görsel: @sophiesuchan

 
 

Kontrast Rahatlığı
2020 bize bir şey öğrettiyse bu kesinlikle rahat giyimin her şeyden önce geldiğidir. 2021 devreye girdiğinde evdeki rahatlığımızı dışarıya yansıtmamız gerekti. Bu durumda da yapmanız gereken tek şey rahat bir örgü hırka ile çizmelerinizi kombinlemek!
 

Görsel: @sofiamcoelho

 
 

İlgili Makaleler