Dünyadaki Manikür Trendleri

Özellikle internet sayesinde akşam Paris’te yatıp sabah güne Sydney’de başlayabiliyoruz. Seoul’da yere bir şey düşse buradan duyabilecek yakınlık ve bağlantıdayız. Gündemde olanları takip ettiğimiz kadar yeni güzellik ve moda trendlerini de araştırıyoruz. Bugün de, şu sıralar dünya çapındaki en trend manikür modelleri hakkında konuşacağız. 

Avusturalya şu sıralar resmi olarak baharı yaşıyor. Tüm nail art sanatçıları müşterilerinin açık ve parlak renklere anında geçiş yaptığını belirtiyor. 
Bu yüzden Avusturalya’nın şu anki manikür trendi eğlenceli, rengarenk ve pasparlak. Soyut metalik manikür aslında ojenizini ışıltısıyla çevrenizdeki gözlerin kamaşması anlamına geliyor. 

Güney Kore’yi kasıp kavuran manikür trendi renginden çok şekliyle gündemde. Şu sıralar Seoul’da ruj şeklinde törpülenen tırnaklar herkesin favorisi. Tırnak uçlarının hafifçe tek yöne törpülenmesi anlamına gelen bu terim elbette daha çok uzun tırnaklara sahip kadınlar tarafından tercih ediliyor. 

Londra’da yeteneğiyle kendisini kanıtlamış nail art sanatçısı Sadie Jordan, desenlerin popülerliğini hala koruduğunu fakat tırnağın tamamına değil bir kısmına uygulandıklarını kalan kısımda ise blok bir renk seçip onu kullandıklarını ve müşterilerin buna bayıldığını belirtiyor. Temiz ve modern görünen tırnaklar için siz de bu trendi deneyebilirsiniz. 

Bildiğimiz, klasik Fransız manikürü yeni dünyaya adapte oluyor! Fransız manikürün 2019 versiyonunda siz hangi rengi isterseniz onu kullanabilirsiniz. Metalik tonlar, neonlar ya da sadece mat renkler… 

Güney Afrika’da kadınlar şı suralar tırnaklarının tamamını ojeyle kaplamaktan yana değil. Cape Town’da çalışan nail art sanatçısı Minell, müşterilerinin kendi tırnaklarının üstüne nail art yaptırmak istediğini söylüyor. Bu trendi uygulayarak hem kişiliğinizin eğelnceli yönünü ortaya çıkarabilirsiniz. Ayrıca tırnağınız uzadığında bu o anda çözmeniz gereken bir problem halini almaz. 

Taylan ile ilgili her şey zaten gerçek olamayak kadar güzel değil mi? 
Üç boyutlu nail art trendinin en çok istenen modelleri ise elbette sonbaharı yansıtan çiçek ve yaprak temalı olanları. Ardından zamansız diyebileceğimiz ışıltı ve parlak taşlı modeller geliyor. 

Şu sıralar Paris’te pembe-nude tonlar oldukça trend. Ten renginize uygun olarak seçilecek pembeyi andıran nude renkler hem oldukça temiz hem de zarif görünüyor. Bu tonların her çeşit kombininizle yakalayacağı uyum ise sizi bile şaşırtacak.

Dubai’de meşgul insanların çok hoşuna gidecek bir manikür trendi var: Etiketli tırnaklar!
Mottolar, hoşunuza giden sözler, günlük hayatınızda en çok kullandığınız ikilemeleri tırnaklarınızda görmeye ne dersiniz? Dubai’de hayatın trafiği çok yoğun olduğu için insanlar kuaförlerde ve nail art salonlarında çok fazla vakit harcayamıyor. Nail art sanatçıları da hem müşterilerini memnun etmek hem de günlerini daha eğlenceli hale getirmek adına böyle bir manikür çözümü bulmuş. 

İlgili Makaleler