Editörün Seçimi: Berkant Oğur’un Yılbaşı Hediye Rehberi

“Aynı anda karmaşık, umursamaz ve bir o kadar stil sahibi olmayı başarabilen Balenciaga, son iki sezondur olduğu gibi bu yıl da tüm görünümlere adapte olarak stilinizi yükseltiyor. Risksiz ve uzun süreli kullanıma uygun bu seçim, kendimize alabileceğimiz en iyi yılbaşı hediyesi diyebilirim!”

“Blazer ceket formundaki elbiseler, resmiyete göz kırpsa da doğru mücevher ve ayakkabı seçimi ile spor görünüme kavuşabilir.” 

“Kült parfümler arasında yerini alan Coco Mademoiselle eau de Parfum‘ün biraz daha paçuli ve yasemin notaları ile güçlendirilmiş yeni versiyonu, neden yeni yılda o’nun imza kokusu olmasın?”

Cult Gaia‘nın sokak stilinin it-parçası olan dinamik formları, romantik pembe ile buluşuyor.”

Logomania tutkusu, aksesuar dünyasında yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Kendinize yılbaşı hediyesi olarak bir Gucci kemer alın ve Gucci‘nin gold detaylı ikonik logosunu rahat kesim kadife pantolon, beyaz crop-top ve onu tamamlayan bir Burberry trençkot ile bir araya getirin. Tercihini logodan yana kullanmak istemeyenler için ışıltısı yüksek, taşlı kemerler de bir diğer popüler öneri.”

“Renklerin enerjisine inanıyorum, bu yüzden yeni yılda güneşin renk paletini kullanmaktan çekinmiyorum ve sevdiklerime de hediye seçerken sarıyı kullanıyorum.”

“Modada kurallar yoktur. Kışın beyaz giyilmez algısını yıkmak adına, sezonun öne çıkan parçalarından pofuduk montları beyaz tercih ediyorum. Sokak stiline dinamizm katacak bir hediye seçeneği.”

“Balon kazaklar, sezonun en eğlenceli parçalarından. Oversized tutkunu arkadaşlarıma seçeceğim ilk hediye.”

“2019’un rengi canlı mercan, şimdiden kış gardırobunda hakimiyeti eline almış durumda. Ona eşlik eden pembenin romantik tonları, yeni yıl alışverişinizde sizin ve sevdiklerinizin içini ısıtmaya hazır.”

IG: @berkantogur

İlgili Makaleler