Fit Chef’i Keşfedin

Sağlıklı olmak ve fit görünmek için yaptığımız spor ve egzersizlerin yanı sıra düzenli, dengeli ve sağlıklı beslenmek de çok önemli. Her kişinin parmak izi farklı olduğu gibi tüketmesi gereken yemekler de kişinin özellikleri, yaşam biçimi ve tüketim ihtiyaçlarının yanı sıra kan değerlerine göre de belirlenmelidir. Beslenme konusunda Türkiye’de yeni gelişen  “Kan Değerlerine Göre Beslenme” sistemiyle yaz aylarına hem fit bir başlangıç yapabilir hem de olası hastalıklara karşı önlem alabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk kişiye özel yemek servisi olan Fit Chef’in yeni sistemi; “Kan Değerlerine Göre Beslenme” ile kan değerleriniz ve vücut analizinize göre öncelikli olarak olası hastalık ve riskleriniz belirleniyor.

Alınan kan değerleri sonuçlarınıza göre hastalık risklerinizi ön görüp, günlük olarak tüketmeniz gereken protein, karbonhidrat ve yağ miktarınız ortaya çıkarılıyor. Uzman diyetisyenler tarafından, sadece size özel bir menü planlaması yapan Fit Chef’in kişiye özel hazırladığı beslenme paketleriyle hem hastalık risklerinizi minimuma indirebilir hem de günlük malzemeler ve sağlıklı yağlarla hazırladığı öğünleriyle forma girerken sağlıklı bir bedene kavuşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için:
http://fitchef.com.tr/
 

İlgili Makaleler