Gelinler için Kutu Kutu Mutluluk

Evlilik sürecinde küçük detayların büyük mutluluklar yaratacağına inanarak “Mutlu Gelin En Güzel Gelindir” felsefesiyle kurulan “For Happy Brides”; evlilik hazırlığındaki gelin adayları, nedimeler, yeni evlenmiş çiftler ve aşkını ilan etmek isteyen herkes için kutu kutu mutluluk sunuyor.

“For Happy Brides”, evlilik sürecinde başroldeki herkese özel yarattığı setlerle yepyeni bir hediye deneyimi sunan konsept bir tasarım markası.
 

Özel tasarım taçlar, sabahlıklar, ev eşyaları, fincanlar, aksesuarlar, defterler, kalemler ve çantalar gibi farklı ürün gruplarından oluşan “For Happy Brides” kutuları, birbirleriyle uyumlu parçaları tek bir kutuda topluyor, bir de seçmiş olduğunuz konsepte sürprizler ekliyor. Ayrıca bazı parçalarda kişiselleştirme imkanı da sunuyor.
 

Hem fotoğraf çekimlerinize eşlik edecek ve hem de unutulmaz birer anı olarak kalacak parçalardan oluşan “For Happy Brides” kutuları, en heyecanlı anlarınızda yanınızdaki en tatlı tebessüm kaynağınız olacak.
 

Aynı zamanda “For Happy Brides” gelin adaylarına özel bir hizmet daha sunuyor. İsteyen gelin adayları için evlilik süreci ile ilgili merak ettikleri ya da çözmek istedikleri konularda birbirlerinden fikir ve ilham alacakları bir platform yaratıyor. Online ortamda buluşmalar gerçekleştirerek evlilik süreci hakkında sohbet edilen buluşmalar organize ediyor ve bu özel yolculukta yanlarında olmayı hedefliyor.

Unutmayın, her bir kutu mutluluk garantili!

Özel ve kurumsal siparişleriniz veya sormak istedikleriniz için markayla hello@forhappybrides.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Makaleler