Hedef: Tatile Gitmeden Önce İki Kilo Vermek

Bella Hadid, ” Ne yediğimle her zamankinden daha fazla ilgilenip egzersizlerimin yoğunluğunu arttırıyorum. Protein smoothie’leri diyetime ekliyorum. Daha sonrasındaysa sadece protein temelli besleniyorum. Favori öğünüm tavuk göğsü ve pirinçten oluşuyor ki bu da vücudumdaki kas kütlesini arttırmama yardımcı oluyor.”

Karlie Kloss, ” Kiloma dikkat etmem gereken zamanlarda akşam öğünlerimde protein smoothie ve salata tercih ediyorum. Tek sorun gözümün doymaması… Ayrıca gün içinde de açlığımı bastırmak için elam, muz ve yoğurt sağlıklı atıştırmalıklar yiyorum.”

Adriana Lima, “Birkaç gün boyunca yumurta beyazından yapılan omlet ve yanında sebze tüketiyorum. Detoks suları ve protein smoothie’leriyle de aramdaki bağı kuvvetlendiriyorum.”

Gisele Bündchen, “Şekerle aramdaki bağı tamamen koparıyorum. Bunun yanı sıra yeşil sebzelere, taze meyvelere, avokadoya, balığa ve baklagillere yöneliyorum. Glutensiz ekmek tüketmeye özen gösteriyorum.”

Grace Hartzel,” İşlenmiş gıdalardan ve rafine şekerden uzak durduğumu söylememe gerek yok sanıyorum? Bunlardan uzak dururken diyetime salata ve smoothie’leri ekliyorum.”

Doutzen Kroes, “Izgara sebze, balık ve taze meyveleri tercih ediyorum. Et ve karbonhidrat tüketimimi sınırlandırıyorum.”

Lexi Boling, ” Ekmek ve karbonhidrat tüketimimi sınırlandırıyorum.”

Rianne Van Rompaey, “Yeşil sulara saldırıyorum! Favori tarifimi sizinle paylaşayım: Avokado + Hindistan cevizi + yulaf. Enerjimi kaybetmeden kilomu kontrol etmemi sağlıyor. 

Rens Kroes, ” Detoks zamanımdaysam sebzelerle iç içe oluyorum. Limon, zencefil, elma ve ıspanaktan yaptığım içeceğimse gün içinde enerji kaybetmememi sağlıyor.”

Danielle Copperman, “Sağlıklı tariflerin ve küçük porsiyonların bağımlısıyım. Kinoa, avokado, kırmızı lahana ve füme somon ile yaptığım salatayı severek yiyorum. Akşam yemeğindeyse tercihim badem sütü ile sotelenmiş tavuk göğsü ve hardallı yeşil sebzeler.”

Emma Sawko, “Öğünlerinizi atlamaktan kaçının, gerçekten içinde ne ararsanız bulabileceğiniz salatalar hem enerjinizi yükseltecek hem de sağlığınızı korumanızı sağlayacak. Her şeyi bir kaba koyun ve dilediğiniz kadar organik zeytinyağı ile leziz hale getirin.”

Elodie Garamond, “Kekleri, börekleri, çörekleri kuru meyvelerle değiştirin. Su içmeyi unutmayın. Yeşil çayı mutlaka sevin.”

Angèle Maeght, “Küçük porsiyonlarda süper besinler tüketmeye çalışın. Taze meyveler ve yağsız, kavrulmamış kuruyemişleri mutlaka diyetinize ekleyin.”

İlgili Makaleler