İlk Buluşmada Ne Giyilir?

İlk buluşmanızın bir pazar brunch’ında olduğunu varsayalım. Spor şıklığınızla çift olarak tüm gözleri üstünüzde toplayabilirsiniz. Bir kot bir tişört sadeliğine, sofistike parçalarla tamamlamalar yaparak hem stil sahibini kişiliğinizi hem de cool görünümünüzü gözler önüne sereceksiniz. Örneğin güneş gözlüğü tercihiniz kombininizi bir anda sıradanlıktan çıkartabilir. 

Denim hem akşam buluşması hem de gündüz buluşması için oldukça kullanışlı bir parça. Pantolon, gömlek şeklinde tercih etmek istemiyor; kombininizi daha eğlenceli hale getirmek istiyorsanız Ashley Graham gibi denim elbise tercih edebilirsiniz. Kemer detayı ve uzun çizmeler de görünümünüze yaptığınız minik ama sizi stil sahibi gösteren hareketler olur. 

Pötikare desenin tıpkı hayvan deseni gibi zamansız olduğunu biliyoruz. Birçok farklı şekilde kullanılabilecek pötikare deseni en çok elbiselere yakışıyor. Blake Lively’nin halter yaka, asimetrik, pötikare elbisesi yeni sezona uyarlayabileceğiniz parçalardan. İster sneaker’la ister topuklu ayakkabıyla rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. 

İşten sonra şehrin henüz keşfedilmemiş bir restoranında yemek ve sonra sinema seansı eğer sizin ilk buluşma planınızsa, garanti renkler ve kombinlerden yardım alabilirsiniz. Örneğin siyah, sizi hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmaz. Tarzınıza uygun olarak kullanacağınız parçaları kombinlerken minimal aksesuarlar kullanmayı ihmal etmeyin.

Monokrom kesinlikle kurtarıcıdır! Özellikle nötr tonlarda yapacağınız bir kombin çabasız şıklığınıza hayran bırakacak. 

Sizin ilk buluşmanız daha resmi bir yerde gerçekleşecekse veya partnerinizle birlikte bir davete katılacaksanız, sade ve uyumlu görünmekte fayda var. Klasikten vazgeçmeyin! 

Miley Cyrus’ın Malibu’da gerçekleşen Saint Laurent defilesinde taşıdığı kıyafet konser date’leri için önerimiz! 

Bir yaz günü kokteyli! Pippa Middleton’ın puantiyeli sarı elbisesi ve beyaz sandaletleri bize ideal yaz günü kombininin nasıl olması gerektiğini gösteriyor. 

İlgili Makaleler