InStyle Editörlerinin Bugünlerde Uyguladığı Bakım Rutinini Keşfedin

Sosyal mesafeyi koruma günlerinde ikinci haftayı InStyle editörleri olarak doldurduk. Herkesin günlük ajandası farklı olsa da kendinize göre uyarlayabileceğiniz bakım rutinlerimizi bugünlerde hem fiziksel hem de mental olarak daha iyi hissetmeniz için sizlerle paylaşmak istiyoruz. Aslında yaptığımız yepyeni bir şey yok sadece rutinimizdeki adımları aheste aheste, tadını çıkararak, anda kalmaya özen göstererek yeniden yapıyoruz. Bedenimizin ve ruhumuzun o anki ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak bu belirsiz günlerde kendimizi daha iyi hissetmek, enerjimizi temizlemek için hepimizin biraz özel ilgiye ihtiyacı var. Bu özel ilgi kimine göre spor yapmak olabilir kimine göre mutfakta vakit geçirmek kimine göreyse saatlerce Netflix’te zaman geçirmek. 
Bizimkiler ise şöyle; 

Kokunun enerjiyle bir bağlantısı var. Mood’unuzu yükselten, enerjinizi koruyan ve rahatlamanızı sağlayan o kokuyu ileride bir gün için saklamayın. O mumu şimdi yakın ve gözlerinizi kapatıp hayal kurmaya başlayın. Dilerseniz meditasyon rutininize böyle bir adım bile ekleyebilirsiniz. 

-Nest New York Cedar Lead & Lavender Mum

Sıcak su dolu bir küvetin stresinizi azaltmasına, kaslarınızı gevşetmesine ve sizi rahatlatmasına izin verin. Mumunuzu küvetinizin yanına koyun, banyo bombaları ya da banyo tuzlarıyla bu deneyimi eşsiz hale getirin. 

-Lord Jones High CBD Formula Banyo Tuzu

Önce cildinizi peeling ile ölü derilerden arındırın, iyice nemlendirin ve bronzlaştırıcı krem veya losyonlarınızı uygulayın. Baştan aşağı güneşlenmişsiniz gibi görünen teniniz mood’unuzu yükseltecek ve kendinizi anında daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Bronz tenin kesinlike mutlulukla bir ilgisi var. 

-Vita Liberata pHenomenal Organic Tan Infused Cloths 

Eğer siz de evden makyajsız çıkmayanlardansanız bu süreç cildinizi dinlendirmek, beslemek ve yenilemek için oldukça ideal. Acele cilt bakımı rutinlerinizi bir kenara bırakıp yüzünüzün bölge bölge ihtiyaçlarını gözeterek birçok farklı maske kullanmanın tam sırası. Siyah nokta probleminiz mi var? Kil maskesi! Cildinizin neme mi ihtiyacı var? Nem maskesi! Parlaklığınızın solduğunu mu düşünüyorsunuz? Canlandırıcı vitamin maskenizi kullanmak için neyi bekliyorsunuz? 

-reVive Masque de Radiance Brightening Moisture Yüz Maskesi 

Eğer küvetiniz yoksa canınızı sıkmayın, duş kabininizde de rahatlamanın birçok yolu var. Aromaterapi yağlarını duş rutininize ekleyerek sinirlerinizi gevşetebilir, duştan yepyeni bir siz olarak çıkabilirsiniz. 

-Bath & Body Works Lavender Vanilla Body Wash & Foam Bath 

Cilt bakımının illa gece yatmadan yapılması, çok klişe. Evde olduğunuz bugünlerin tadını gün içi bakım ritüeliyle çıkarın. Sabah yaptığınız cilt temizliğini aceleye getirmenize gerek yok. Derinlemesine temizlik ve bakım için rutininizdeki hiçbir adımı atlamayın, özellikle de masaj adımını! Böylece kan dolaşımınız hızlanacak, yüzünüze renk gelecek ve kırışıklıklarınızın oluşmasını engelleyeceksiniz.

-SK-II Facial Treatment Essence 

Yüzünüzdeki şişkinliği alacak, kan dolaşımınızı hızlandıracak, dokularınızın iyileşme süresini minimuma indirecek en rahatlatıcı uygulama şüphesiz yüz masajı! Düzenli yaptığınız takdirde sonuçlara siz bile inanamayacaksınız. 

El ve ayaklarınıza daha fazla vakit ayırmanın tam zamanı! Bunun için ihtiyacınız olan donanımlı bir manikür – pedikür seti. Dilediğiniz ojeyi seçip sürebilir, isterseniz tırnaklarınızın beslenmesi için özel yağlardan faydalanabilirsiniz. 

Yalnızca duştan sonra kullandığınız vücut bakım kremlerinizi ve losyonlarınızı ön raflara çekmenin zamanı geldi. 

Kendi güzellik merkezinizin tadını çıkarmaya hazır mısınız? Bölgesel leke ve akne tedavisi için LED terapisine evde başlayın. 

-Dr. Dennis Gross Skincare SpotLite Acne Tedavi Cihazı 

Ayaklarınızı mutlu etmek için gereken tek şey bir maske! Tüm ölü derilerden arınmak, yumuşacık ayaklara kavuşmak için exfoliate özellikli bir ayak maskesi tercih edin. 

Kirpikleriniz rimelden yorgun düştüyse ya da rimel kullanmaya biriyseniz ama daha gür ve dolgun kirpikleriniz olsun sitiyorsanız yağların gücünden faydalanın. 

İlgili Makaleler