Join Life Koleksiyonu ile Oysho

Oysho daha sürdürülebilir bir geleceğe inanıyor. Bu amaçla değişimi teşvik etmek ve bütün süreçlerde sosyal ve çevresel etkiyi en aza indirmek için küresel eylem planını bir taahhüt olarak kabul ediyor.

İşte bu yüzden ekolojik açıdan bilinçli ve çevreyi koruyan bir moda anlayışını benimsiyor. Tüm Join Life ürünleri genetiği değiştirilmemiş tohumlardan elde edilen ve doğal gübrelerle yetiştirilen Organik Pamuk ve suyu %100 yeniden kullanan kapalı devrede üretilen ve yeniden ağaçlandırmayı garanti altına alarak kontrollü şekilde yönetilen ormanlardan elde edilen ahşaptan gelen Tencel gibi daha sürdürülebilir ham maddelerden imal ediliyor.

Geri dönüşümlü kumaşların üretimi, daha az doğal kaynak tüketir ve daha az artık üretir, böylece çevresel etki azalır ve biyoçeşitlilik korunur. Bu kumaşlardan, kullanılmış plastik şişelerden üretilen Geri Dönüşümlü Polyester veya eski balık ağları, kilimler veya imalat artıkları gibi atıklardan elde edilen Geri Dönüşümlü Poliamit ile yaratılan yeni mayo koleksiyonu “Weare the change” gibi koleksiyonlar doğdu.

İlgili Makaleler