InStyle Ödülleri’nin Öne Çıkan Kırmızı Halı Görünümleri

Anne – kız şıklığına yeni bir boyut kazandıran Kaia ve Cindy ikilisi geceye damga vurdu! Cindy tercihini Missoni’den yana kullanırken, Kaia Alexander McQueen’i ile oldukça havalı bir görünüm yakalamayı başardı. 

Kaia –  Alexander McQueen 2022 İlkbahar-Yaz 
Cindy – Missoni 2022 İlkbahar-Yaz

Metalik Görünümlerin moda sahnesinde büyük yer kapladığını söylemek artık hiçbirimiz için sürpriz olmaz. Metalik görünümün sıradaki sahibi ise Nicole Kidman. Giorgio Armani imzası taşıyan mor metalik elbiseyle uyumlu topuz saçları ve koyu tonlarla yaptığı göz makyajına biz bayıldık! 

Elbise: Armani Privé 2009 İlkbahar-Yaz Couture 

CFDA ödüllerinde yaptığı saç ve makyajla olağanüstü güzelliğe sahip Elle Fanning, büstiyer seçiminde oldukça cesur davranmış! Balmain imzası taşıyan parça, Elle’i açık ara farkla gecenin en cesur ismi yapmayı başardı! 

Büstiyer: Balmain 2022 İlkbahar-Yaz

Sıra geldi Bridgerton’un göz bebeği Phoebe Dynevor’a. Elbise seçiminde kendine has tarzına sadık kalan genç sima, Louis Vuitton imzalı elbiseyi saç ve makyajı ile oldukça iyi taşımış. 

X-Men filmiyle hayatımıza hızlı bir giriş yapan Zoe Kravitz, tercih ettiği elbise, çanta, saç ve makyajıyla gecenin dikkat çeken isimleri arasında yer aldı. Zoe’nin bu görnümünü oldukça sevmemize rağmen, gözlerimiz 2021 MET Gala’daki cesur Zoe’yi çokça aradı! 

Ekoselerin geri dönüşünü Alexandra ile kutlamaya ne dersiniz? Ünlü ismin Dior 2021-22 Sonbahar-Kış koleksiyonundan olan parçaları eşleştirdiği kırmızı rujlu görünümüne biz bayıldık! 

Lacivert Dior elbisesine uyumlu takı ve aksesuar seçimiyle dikkatimizi çeken Andie, risksiz fakat şık bir görünüm yakalamayı başarmış. 

İlgili Makaleler