Karşınızda H&M Studio İlkbahar-Yaz 2021 Koleksiyonu

İyimserlikle dolu bu İlkbahar/Yaz koleksiyonu, kendi maceranızı seçmeniz için cesur parlak renkler ve usta terzilik içeren çeşitli parçalarla dolup taşıyor. 

“2021 İlkbahar/Yaz koleksiyonu ilham perisi her yeni günde macera ve hayal gücü ile buluşuyor. Koleksiyon, kendinizi rahat ve güvende hissetmenizi sağlayacak iyimser tarzların kısa bir düzenlemesidir. Çok yönlü silüetler, müşterilerimizin daima değer verecekleri eğlenceli parçalar yaratmak için güçlü terzilikle birlikte yol alıyor.” diyor H&M Kreatif Danışmanı Ann-Sofie Johansson. Fantastik hazinelerden esinlenen koleksiyonda, nötr bej ve siyah tonlarıyla dengelenen mercan-turuncu ve neon sarısı renklerden oluşan heyecan verici bir renk paleti yer alıyor. 

H&M Studio 2021 İlkbahar/Yaz koleksiyonunun temelinde “anı yakalama” inancı yatıyor. Koleksiyon, bu korkusuzluğu. güncellenmiş klasikler ve eğlenceli baskılarla somutlaştırıyor; fırfırlı gömleklik kumaşlar ve lüks deriler, genel olarak hayal hissine katkıda bulunuyor. Büyük güneş gözlükleri, boncuklarla süslü vücut takıları, kakadu baskılı bir şal ve kancalı inci küpeler gibi aksesuarlar da masalsı parçalardır ve uyum yetenekleri sayesinde her tarzı güncelliyor. 

“Kendine güvenen ve kendini ifade edebilen bir kaşifin havasını yakalamak istedik, bu nedenle denizlerin altına göndermeler yapan çok sayıda cesur parça var. Püsküllü etek adeta ahtapot gibi görünürken, kısa, boyalı deri ceket bir denizcilik klasiğine modern bir yorum getiriyor.” diye belirtiyor H&M Studio Konsept Tasarımcısı Angelica Grimborg. 

Bu sezonun kumaşları, koleksiyonun çok yönlülüğünü özetliyor. Elle boyanmış veya dikilmiş deriler, gardıropların klasik parçaları haline gelirken sürdürülebilir kaynaklı ezilmiş kadifeler keskin silüetleri dengeler ve organik pamuk ve geri dönüştürülmüş polyester, gösterişli gömleklere rahatlık hissi verir. 

Bu Studio 2021 İlkbahar/Yaz kampanyasında kültürel ilhamları, ilham perilerini ve ikonları göreceksiniz: Büyüleyici bir filmde rol alan Veronika Heilbrunner, Julia Sarr-Jamois, Ceval, Nina Marker, Freja Wewer, Olivia Vinten, Flame, Elsemarie Riis ve Jiao Jiang. Kopenhag’da çekilen kampanya, koleksiyonun dinamizmini yansıtıyor ve her yetenek hem gerçek dünyayı hem de hayal dünyasını dolaşırken öz sevgi, güç ve bireysellik sergiliyor. 

“Pullu pantolon benim favorim; püsküllü uçları her tarza artı bir “cazibe” katıyor.” -Julia Sarr-Jamois.

İlgili Makaleler