Kısa, Uzun ya da Ara Boy Fark Etmez; Bu Kış Herkese Göre Trend Bir Saç Rengi Var

Saçlar, saçlarımız! Kıyafet dolabımızdan, sürdüğümüz ojelerden ve taktığımız aksesuarlardan bile daha önemli bir tek şey varsa o da saçlarımızın modeli ve rengi. Yanlış kesim ya da tenimize uymayan bir tonun görünümümüzü tamamen değiştirmesinin yanı sıra moralimizi bozması da gayet mümkün.

Zaman içinde değişen saç trendleri bazen ipin ucunu kaçırmamıza sebep olsa da iyi bir kuaför ve sahip olduğunuz yüz şeklinin neyi gerektirdiğini bilmeniz sizi zaten harika bir imaja sahip olma konusunda yolun yarısına getirecektir.
Saç renk ve modellerinde her sezonu farklı şeylerin yükseliyor olması ise elbette ilham aldığımız yıldızlar sayesinde oluyor.

Örneğin Zendaya yeni imajıyla Emmy Ödülleri’ne katıldığında sahip olduğu saç renginin trend haline geleceğini tahmin etmiştik.
Eğer siz de saç renginizi sezonun yeniliklerini göz önünde bulundurarak değiştirmek istiyorsanız vizyona girecek filmlerin başrol oyuncularının yaptığı imaj değişikliklerine bakabilirsiniz ama bizce uğraşmanıza hiç gerek, siz en iyisi 2019-2020 kış sezonunun en trend saç renklerini anlattığımız bu haberimizi okumaya devam edin.

İlham: Zendaya

Geçtiğimiz bahar Lady Gaga’nın Bradley Cooper ile başrolü paylaştığı A Star is Born filmindeki imajıyla Hollywood’da oldukça popüler hale gelen bakır saç rengine son vuruş Zendaya’dan geldi. 

Aklınıza bakırın tek bir tonu gelmesin, özgün dokunuşlar eklemeniz imajınızı yükseltecektir. Kahverengi, sarı ya da altın tonlar ekleyerek favori bakır tonunuzu elde edebilirsiniz.

İlham: Lizzo, Shay Mitchell

Koyu hatta siyaha yakın renklere neredeyse altın denecek tonlar ekliyoruz. Geçen yılın mavi-siyahı bu sene yerini siyah-sarıya bırakıyor.

İlham: Miley Cyrus, Kristen Stewart

Cool ve çabasız aynı zamanda oldukça seksi. Kurt Cobain’in 1991 yılındaki imajının günümüze uyarlaması Miley Cyrus ve Kristen Stewart diyebiliriz. (Charlie’s Angels) 

Diplerin koyu ve uçların oldukça açık olduğu bu saç renginde en önemli nokta geçişin çok dramatik olmaması

İlham: Billie Eilish

Renklerle oynamanın nesi kötü ki? Mor, kırmızı, pembe, yeşil, mavi… 

Rengin tutturulması oldukça zor fakat doğru tonu yakaladığınız zaman dinamik ve eğlenceli stilinizle tüm bakışları üstünüzde toplayacaksınız.

İlham: Gigi Hadid, Amanda Seyfried

Üç hafta da bir kuaföre gitmek istemiyorsanız fakat sarı tonlarında bir saç istiyorsanız, işte sizin yeni favoriniz! Sizi sürekli rötuşa mecbur bırakmayacak uzun vadede daha sürdürülebilir bir renk olan ‘greige’ son zamanlarda oldukça fazla talep görüyor.

İlham: Selena Gomez

Selena Gomez geçtiğimiz günlerde saçında oldukça hoş bir değişiklik yaptı. Ombre gibi görünse de aslında daha çok altın ve karamel tonlarının karışmasıyla ortaya çıkan bu parlak hatta yaldızlı renk saçınızı olduğundan daha hacimli göstereceği gibi hem kısa hem uzun saçlarda rahatlıkla kullanılabilir.

İlgili Makaleler