Les Benjamins Resort 2021

Kökleri Bodrum’un yerel kültürüne uzanan Resort 2021 koleksiyonu için, LES BENJAMINS kurucu ve kreatif direktörü Bünyamin Aydın, Halikarnas Balıkçısı’ndan ilham alıyor.

Bodrum’un merkeze alındığı LES BENJAMINS Resort 2021 koleksiyonu, Cevat Şakir Kabaağaçlı, halk arasında bilinen adıyla Halikarnas Balıkçısı’nın hayatından kesitleri ve Bünyamin Aydın’ın bu Güney sahil kentine duyduğu aşkı önplana çıkarıyor.

Yaz ruhunu büyütüp çoğaltan koleksiyon, Bodrum’un simgesi begonvil renkleri, derin Ege mavisi nüansları gibi ilham verici dokunuşlarla dikkat çekiyor. Ege Denizi’nin esintisini, minimal tasarımlar ve sokak kültürünün canlı dünyasıyla buluşturan Aydın, özgün tasarımlarıyla plaj modasına yepyeni bir boyut kazandırıyor.

LES BENJAMINS Resort 2021 koleksiyonunun öne çıkan parçaları arasında, markanın imza tasarımlarından biri olan oversize kesim t-shirtler, plaj elbiseleri, mini etekler, şortlar ve mayolar yer alıyor. Kadın ve erkek tasarımları, markanın DNA’sı halı deseni gibi dokusal baskıları ve göz kamaştırıcı renkleriyle rahat ve kentsel fitleriyle dikkat çekiyor. Kirli beyaz, parlak neon sarı, begonvil pembesi ve Ege Denizi mavisi gibi özgün renk paletiyle harmanlanan Resort koleksiyonunda her bir parça yüksek kalite kumaşlardan özenle tasarlandı.

Güney sahilleriyle bağlarını daha da kuvvetlendiren LES BENJAMINS, bu sezon The Bodrum EDITION ve Çeşme’de The Beach of Momo’da açılacak mağazalarının yanı sıra, Beymen Bodrum Yalıkavak Marina, IN-FORMAL Bodrum ve Göcek gibi seçili lokasyonlarda özel pop-up’ları yer alacak.

LES BENJAMINS Resort Koleksiyonu, 3 Haziran itibariyle LES BENJAMINS Nişantaşı ve Akasya flagship mağazaları, www.lesbenjamins.com ve diğer seçili noktalarda satışa sunuluyor.

 

İlgili Makaleler