Lily Collins’den Güzellik İlhamı

Açı her şeydir! Kuyruklu bir eyeliner yaptıktan sonra kulak çubuğuna biraz makyaj temizleyici damlatıp, istediğiniz yerden ufak bir sıyırma hareketiyle bu görünümü elde edebilirsiniz. 

Kısa bob model saç ve monokromatik makyaj tercih eden yıldızın, örümcek ağını andıran kirpikleri ve koyu ruju galanın temasıyla uyumlu olarak gotik bir hava katıyor. 

Küçük küpe tercihiyle altın renkli saç aksesuarını baskın kılan Collins, kıyafetiyle uyumlu renkteki göz farının genişçe göz kapağına uygulanmasını tercih etmiş. Makyaj artisti Fiona Stiles soft makyajda bolca bronzer kullanıp, dudakları nude bırakmış. 

Yıldız dalgalı saçlarıyla 80’lerin ruhunu yansıtıyor. 

Lisa Eldridge tarafından Lancome ürünleri kullanılarak yapılan makyaj koyu bir romantizm taşıyor.

Temayı gitk açıdan değerlendiren Collins, makyajında 3D kristallerle kutsal gözyaşlarını yansıtıyor. 

70’lerin romantizmine modern bir dokunuş olarak değerlendirebileceğimiz makyajda artist, metalik bordo rengini baskın kullanmış. 

Pastel lila farla ve takma kirpiklerle yoğun, büyüleyici bir göz makyajı taşıyan Collins bu sayede ela gözlerini de ortaya çıkarmış. 

Parlak, klasik ve büyüleyici. 

Collins’in koyu renk rujları sevdiği aşikar! Balık sırtı örgü ile dokusu zenginleştirilmiş topuzunu kırmızı ruju ve uyumlu tonlarda hafif pigmentli göz farıyla tamamlayan yıldız, bronzer yerine bolca highlighter tercih etmiş. 

Dalgalı romantik saç modelini gözlerin baskın olduğu nude dudaklı bir makyajla tamamlayan Collins, göz alıcı görünüyor. 

Renk, renk ve daha çok renk! Kırmızının en parlak tonuyla elektrik maviyi bir araya getiren Collins, oldukça dikkat çekici görünüyor! 

60’ların ruhunu yansıtan, turkuaz dokunuşlu, bol maskaralı makyaj ile Lily Collins başka bir zamanın yıldızı gibi. 

Sade, basit, ancak dikkat çekici. Toprak tonlarının yoğunlukta olduğu doğal makyajda aydınlatıcının yeri büyük. Yıldızı oldukça canlı, dinamik ve yumuşak görünüyor. 

Viktoryen esinti, koyu renk dumanlı göz makyajı ve nude dudakla oldukça güzel yansıtılmış. 

Canlı bir kırmızı ruj, kuyruklu eyelinerla tamamlanan vurucu bakışların ymuşak ten makyajıyla uyumu nefes kesici. 

İlgili Makaleler