Lily-Rose Depp Güzellik Sırlarını Paylaşıyor

21 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Lily-Rose Depp trendsetter stili ve her zaman etkileyici makyajlarıyla ilham veriyor. Vanessa Paradis ve Johnny Depp’in kızı olan yıldız, Chanel ile yaptığı iş birlikleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. 

“Güzellik anlayışım genel olarak kendimi iyi hissetmemi sağlayan her şeyi yapmakla ilişkili. Moda ve güzellik dünyasında eğlendiğim, keyif aldığım ve beni ifade edebileceğini düşündüğüm şeyleri rutinime ve gardırobuma ekliyorum.”

“Dudak ve kaş kalemlerine zaafım var.”

“Mağazalardaki tester ürünleri denemekten ve dergi karıştırmaktan ilham alıyorum.”

“Küçük yaşlarımdan beri tırnaklarımı yemek gibi kötü bir alışkanlığım var, bununla gurur duymuyorum ama gerçek bu. Söylemekten gurur duyduğum diğer bir alışkanlığım ise gerçekten makyajımı temizlemeden ve cilt bakımımı yapmadan gece yatağa girmiyorum.”

“Açıkcası abur cubur yemeye bayılıyorum ve sanıldığı kadar sık spor yapmıyorum. Ama aynı zamanda sağlıklı beslenmenin de apayrı bir keyfi var. Önemli olan dengeyi yakalamak bence. Yolda beni mutlu eden şeylerden tamamen vazgeçmeyi doğru bulmuyorum.”

“Makyaj çantamda her zaman iyi bir yüz kremi, lip balm, allık, kaş ve dudak kalemi bulunur.”

“En son keşfettiğim makyaj uygulaması allığı burnuma her zamankinden biraz daha yakın uygulamak oldu. Bu sayede oldukça doğal bir bitiş elde ettiğimi düşünüyorum.”

“Saçlarıma yapışmayan bir lip gloss’a sahip olmak için her şeyimi verirdim.” 

İlgili Makaleler