Ödediğiniz Her Kuruşa Değecek Beş Bakım Ürünü

Dört faklı hyalüronik asit molekülüne, antioksidan ve peptidlere sahip olan bu bakım yağı cildinizi aydınlık ve parlak bir hale getiriyor. Formülü yağ olsa da oldukça yumuşak olan kremsi dokusu yüzünüze pamuklarla bakım yapıyormuşsunuz gibi hissetmenizi sağlayacak. Kullanmaya başladığınız ilk andan itibaren kızarıklık ve renk eşitsizliği gibi problemlerinizin azalmaya başladığını fark edeceksiniz. 

Vücudunuza da tıpkı yüzünüze olduğu gibi önem vermelisiniz, nemlendirme, peeling, maske, masaj gibi bakımlara cildinizin de ihtiyacı var. 
Augustinus Bader vücut kremi, aynı markanın sevilen ürünü The Cream’in vücudunuz için geliştirilmiş versiyonu. Shea yağı bazlı bu krem cildinizi anında nemlendiriyor, hücre onarımıını hızlandırıyor ve yumuşacık bir tene kavuşmanızı sağlıyor. 

Hailey Baldwin’in ışıl ışıl cildinini sırrını merak ediyor musunuz? İşte sorunuzun cevabı! Cilt bakım rutininize eklediğiniz ilk andan itibaren farkı gözlemleyeceğiniz bu mucizevi ürünün içeriği tamamen bitkisel. 

Giorgio Armani’nin Power Fabric kapatıcısı yüzünüz için üretilmiş bir Spanx desek abartmış olmayız! Görülmesini istemediğiniz her noktayı itinayla kapatan bu ürün aynı zamanda oldukça doğal bir bitişe sahip. 

Oribe, markanın imza saç ürünlerinden sonra şimdi de vücudunuz için aynı muhteşem kokuda ürünler yaptı. Peeling olarak kullanacağınız bu ürün, ölü derilerden arınma söz konusu olduğunda bir numaralı tercihiniz haline gelecek. 

İlgili Makaleler