Renklerin Yüksek Enerjisi

Şehirde renkli rüyalar görmeye hazır mısınız? Suud Collection yeni sezonda tüm şehirli kadınları renkli bir rüyada yer almaya davet ediyor. Monokrom akım, sezonun yalın ama bir o kadar da etkili akımları arasında yer alıyor.

2022 Sonbahar/ Kış koleksiyonunu bu akımın etkisinde oluşturulan Suud Collection, ilhamını farklılıklarından güç alan kadınlardan alıyor. Koleksiyonda turuncu, yeşil, mavi, lacivert, mor gibi yüksek etki alanı olan renk paletine, bej, beyaz ve siyah gibi nötr tonlar eşlik ediyor. Renklerin enerjisi ile etkisi artan modanın iyileştirici gücü, Suud Colors Koleksiyon’unda trençkotlardan kazaklara, pantolonlardan gömleklere, aksesuarlardan çantalara kadar geniş bir alanda kendine yer buluyor. Kışa doğru giderek düşen ısıyı, renklerin enerjisiyle yükselten koleksiyona dolabınızda yer açmaya ne dersiniz?

 
 

Sezonun Kilit Parçaları

Sezonun kilit parçalarından olan triko kazakları, trençkotları, sweatshirtleri ve kalın dokulu pantolonları ister tek bir renk tonunda, isterseniz bir rengin farklı tonlarında bir araya getirerek renkli rüyalar dünyasında yerinizi alın. Gardırobunuzu sıfırdan şekillendirecek kadar çeşitte zamansız ve şık parçalar sunan Suud Collection markasının tüm ürünlerine ve Colors Koleksiyonu’na 19,90 TL’den başlayan fiyatlarla suudcollection.com’dan ve Suud Collection mağazalarından ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler