Saç Trendi Alarmı: 10 Yıl Öncesinin Vazgeçilmezi Perçemler Geri Dönüyor

2006 ile 2010 yılları arasında karşınıza sık sık çıkan bir saç modeli: Perçemler. Favori ünlüleriniz tarafından gururla kullanılan fakat ne hikmetse siz denediğinizde aynı görünümü yakalamayı başaramadığınız perçemler 2020 yılında karşımıza yeniden çıkıyor. Tek farkla: Yeni perçemler artık daha yumuşak görünümlü, dolgun ve katlı. Bu yüzden yüzünüzün yarısını perde gibi kapatmıyor. Şubat ayında Milano’da gerçekleşen Versace Sonbahar-Kış 2020/21 defilesinde perçemlerin modern görünüme kavuşturulmuş versiyonuyla tanıştık.
Bu konuda daha fazla ilhama ihtiyaç duyuyorsanız, kuaförünüzün yolunu tutmandan önce aşağıda sizin için sıraladığımız saç modellerine göz atmayı unutmayın!

Yıldızın nispeten uzun, katlı ve dağınık perçemi 2020’nin modern modellerinden sayılıyor.

Yumuşak, hacimli ve dalgalı perçem ilhamınızı Taylor Swift’ten alabilirsiniz. Bu romantik görünüm özellikle sıcak saç renklerinde kendisini çok daha iyi gösterecek.

Eğer saçlarınız kıvırcıksa perçem konusuna biraz mesafeli olabilirsiniz. Fakat endişelenmeyin eğer saçınıza muntazam katlar verilirse siz de perçemli modelleri konforla kullanabilirsiniz.

İlgili Makaleler