Saç ve Makyaj İlhamınız Kırmızı Halılardan

Kabul edelim, bu hafta kırmızı halıya doyduk. Birbirinden ünlü isimler kırmızı halı tercihlerinde seçtikleri elbiseler, saç ve makyajlarıyla ulaşılması zor bir uyum yakalarken; hafta sonunuzun güzellik görünümlerinde kullanabileceğiniz en iyi saç ve makyaj görünümlerini sizin için seçtik! Okumaya devam edin.

İlk konuğumuz House Of Gucci’nin Londra’daki prömiyerinde kadrajlara takılan Lady Gaga. Geçtiğimiz günlerde Gucci’nin Hollywood’da gerçekleşen ‘Love Parade’ defilesinden mor bir görünümle bizi karşılayan Gaga, elbisesine uygun mor parıltılı göz makyajıyla olabilecek en iyi görünüme sahipti. Hafta sonu mor parıltılar ile hayatınıza biraz ışıltı katmaya ne dersiniz?

Eğer risk almak yerine ayağınızı emin adımlarla yere basmak istiyorsanız Dune’un prensesi Zendaya örgü saçları ve ‘makyajım yok’ makyajıyla hafta sonu ilhamınız olabilir, ne dersiniz?

Geçtiğimiz haftalarda doğum gününü kutlayan ünlü şarkıcı dün akşam katıldığı CMA ödüllerinde tercih ettiği siyah göz makyajıyla ulaşılması zor bir görünüm yakalamayı başardı. Sıkı topuz ve koyu göz makyajı, belki de hafta sonunuzun süper kahramanı belli olmuştur!

Gelelim bizim açık ara favorimize; Ciara. CFDA ödüllerinde büründüğü görünüm açık ara kendisini gecenin en iyileri arasına taşırken, saçı ve makyajının uyumu sadece bizden değil modaseverlerden de tam puan almayı başardı. Hafta sonu planınızda özel bir davete katılmak varsa, Ciara’nın görünümünden mutlaka ilhamınız olsun deriz!

The Queen’s Gambit’in incisi, Dior’un global marka yüzü… Bahsettiğimiz kişi tabii ki de Anya Taylor-Joy. 2021’de yakaladığı çıkışı ‘Yılın Yüzü’ ödülüyle taçlandıran güzel yıldız, dalgalı saçlarına tercih ettiği kırmızı ruj ve kalın eyeliner ile bizden geçer not almayı başardı.
 

İlgili Makaleler