Sephora Collection ile Mükemmel Ten Makyajı

Sephora’nın vazgeçilmez allıkları, yeni sezonda yeni renkleriyle makyaj severlerin beğenisine sunuluyor.  Uygulaması son derece kolay olan allıklar doğal ve uzun süre kalıcılığıyla, tüm cilt tiplerine rahatlıkla uyum sağlıyor. Solgun olan teninize, koleksiyonda yer alan turuncu ve pembe tonlarıyla artık veda etmenin tam sırası.
 

Sephora, parlamayı gideren ve uzun süre kalıcılık sağlayan yeni tüp formunda fondöteni ile kusursuz bir cilt için kozmetik severler ile buluşuyor. Ürün, cilde parmak uçları veya süngerle rahatça uygulanabiliyor.
 
Kozmetik severlere  bu fondötenle doğal bir görünüm ve pürüzsüzlük bir arada sunuluyor. 
 

Pembe: Makyaj bazı ve fondöten uygulamaları için kullanılan bu sünger, eşit renk dağılımı ve mükemmel bir sonuç elde etmenize yardımcı oluyor. Bir miktar ürün alınıp dairesel hareketler yaparak ufak dokunuşlarla cilde uygulanır, mükemmel bir sonuç için hassas kısmı kullanılır.

 
Şeftali: Yüz şekillendirme amaçlı kullanılan bu sünger, yüzün tüm kıvrımları arasında mükemmel bütünlük sağlanmasına yardımcı oluyor.
 
Bej: Minyatür boyutundaki bu sünger hassas bir uygulamayla göz altı halkalarını gidermeye yardımcı olur. Göz pınarları, göz kapakları, burun kenarları ve elmacık kemikleri gibi ulaşılması zor yerlere rahatlıkla ulaşarak makyajınızdan mükemmel bir sonuç elde etmenizi sağlıyor.

 

İlgili Makaleler