Sephora Collection ile Super Food Maskeler

Sephora’nın ilham veren dünyasında bitki ve meyve özlerinden oluşan superfood maskeler; cilt, saç ve ayakların ihtiyacı olan bakımı sunuyor. Günboyu yüksek ışığa, kirliliğe, toza ve kuruluğa maruz kalan yüz, saç, ayaklar için zengin ve koruyucu içerikli ürünleriyle yeterli nemi ve temizliği sağlıyor.
Farklı ihtiyaçlarına göre sunulan meyve özlü kağıt maske ve pratik kullanımıyla beş dakikalık stick maskeler cilde bahar enerjisi kazandırmayı amaçlıyor.
Nemi içeride tutan eldivenler, sevimli tasarım çorap maskeler ve zengin içeriğiyle bone şeklindeki saç maskeler bakım rutininize eşlik ediyor.
 
Sephora Collection’a ait tüm ürünleri, www.sephora.com.tr , Sephora Türkiye mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfedebilirsiniz.

SEPHORA COLLECTION GECE MASKESİ 
Liçi özü, badem sürü ve armut özü ile zenginleştirilmiş içeriğiyle Sephora Collection gece maskesi gece boyu cildin ihtiyacı olan nemi sağlamak için destek oluyor.
Cildi besleyen ve ışıltı veren ürün, ilk kullanımdan itibaren gözle görülür etki yaratmak için çalışıyor.
Fiyat: 49,90 TL
 

Cilt Bakımının vazgeçilmez oyuncusu olan saç besleyici maske, saç onarımını yapmayı destekliyor. Krem-jel yapısıyla geliştirilen maske sadece 1 dakikada harika saçlar elde etmenize yardımcı oluyor! 
Dakikalar içinde yumuşak, parlak, canlı bir saç görünümüne sizi hazırlıyor. Hindistan cevizinin sakinleştirici etkisiyle keyfli bir bakım sunuyor.
Fiyat: 39,90 TL

Cildinizin vitamine ihtiyacı var… 
Sephora Collection’ın yeni nesil cilt maskeleri, çok daha etkili olmaları için C, E, B3 ve B6 vitaminleri ile zenginleştirildi. % 95 doğal içeriklerle formüle edilmiş bu maskeler, yüzünüz için 5 dakikalık bir cilt bakımı molası sunuyor. 
Bu özel formülün içerisinde Aloe vera , E Vitamini, ejder meyvesi, mango, papaya, C, B6 ve B3 Vitaminleri bulunurken cildi besliyor, parlamasınave ölü deriden arınmasına da yardımcı oluyor. 
Ürünün içeriğinde bulunan lifler ise muz ağacı saplarından elde ediliyor.  
Fiyat: 26,90 TL

Kullanımı kolay Sephora Collection stick maskeler ile 5 dakika içinde cildinizin ihtiyacını karşılamasında destek olur.
2 tip dokuya (pürüzsüz veya peeling) sahiptir.
– Karpuz – Besleyici
– Bambu – Olgunlaştırıcı
– Kömür – Pürüzsüzleştirici Exfoliator
– Spirulina – Arındırıcı
Fiyat: 49.90 TL
 

Sephora Collection Kağıt Yüz Maskeleri, daha etkili sonuçlar için yüz kontürlerini kusursuz bir şekilde saran, yeni biyolif yapıdaki gelecek nesil yüz maskeleridir. Kuruluk, donukluk, eşit olmayan ten rengi ve cilt kusurları gibi endişeleri hedefler. İkinci bir ten hissi veren biyolif maskeler, içeriklerin gelişmiş dağılım özelliği ile 15 dakikadan daha az bir sürede gözle görünür sonuçlar vermeye odaklanır.
Fiyat: 29,90 TL 

Soğuk kış günlerinde çorabın içinde kalan ayaklarınıza özen göstermenin tam zamanı!
Besleyici ve onarıcı maske, kuru ayakların ihtiyacını karşılayıp rahatlığına destek oluyor. Sephora Collection ayak maskesi, %92 doğal kaynalı bileşenlerle formüle ediliyor.
İçeriği özel olarak yenilenen su geçirmez çoraplar, 20 dakikada yoğun bakım fırsatı sunuyor…
Fiyat: 29,90 TL
 

İlgili Makaleler