Şimdi Saç Modelinizi Değiştirmenin Tam Zamanı

Yılın büyük bir bölümünü küresel salgın sebebiyle karantinada geçirmiş olsak da yavaş yavaş yeniden hissettiğimiz özgürlük duygusunu kendimizde yapacağımız yeniliklerle onurlandırabiliriz. Değişiklik denince akıllara ilk yepyeni saç modelleri denemek geliyor. 
Bir sonraki modelinize ilham verecek başarılı saç artisti George Northwood yeni saç trendlerini şöyle özetliyor, “Önemli olan nasıl hissettiğinizi yansıtmanız. Sezonda tüm trendler saç kesiminin geri dönüşüyle ilgili. Saçlarınızın boyuna mood’unuza göre karar vermelisiniz.”
Vernon Francois’in yorumu ise şöyle, “Saçınızın doğal rengini ve dokusunu gerçekten çok iyi bilmeniz gerekiyor. Sosyal medya model ilhamı almak için harika seçenekler sunuyor evet ama önemli olan seçtiğiniz modelin sizin için ne kadar uygun olduğu. Aksi takdirde sonuçlar hoşunuza gitmeyecektir.”

Trend tahminlerine göre önümüzdeki günlerde birçok ense daha da görünür hale gelecek. 

Geçen sene de çok sık tercih edilen bob kesimler, son yaz günlerinde ve sonbaharın başlangıcında da bizimle birlikte olacak. 

Buuna Daisy Edgar-Jones etkisi desek yanılmış olmayız. 

Özellikle karantina dönemi hepimizi daha doğal tercihler yapmaya itti. Bu saçlarımız için de geçerli, önümüzdeki günlerde çok daha az işlem ve styling gerektiren model ve renklerle karşılaşacağız.

İlgili Makaleler