İlk Yardım Ekibi

.

16 doğal yağın birleşiminden oluşan Sinoz Miracle Oil, çok yönlü nem desteği sağlıyor. Saç, yüz ve vücut için kullanılabilen ürün, yenileme ve onarma özelliğine sahip.

Tchibo’nun, ojesini kendi sürmeyi tercih eden kadınlar için ürettiği Oje Sürme ve Rahatlama Çorabı şık ve pratik. Kalın dolgulu yapısıyla ayak parmaklarını birbirinden ayıran ürün kasları da rahatlatıyor.

Bitkilerin şifa kaynağı olduğuna vurgu yapan KaiBeauty Natual, yerel üretime ve kadın istihdamına verdiği destekle radarımızda. Markanın ürünleri yüzde yüz doğal ve vegan. Bizim tercihimizse selülit karşıtı masaj yağı ve onarıcı saç serumundan oluşan Kış Bakım Seti.

Kiko Milano, yeni internet sitesinin açılışına özel olarak 14 üründen oluşan Iconic Collection adını verdiği bir seri duyurdu. Kapsül koleksiyon olarak sunulan yeni seride nemlendirici kremden concealer’a, fardan göz kalemine makyaj çantasının vazgeçilmez ürünleri bulunuyor.  12 numara olarak adlandırılan Velvet Passion ise sezonun güzellik trendlerine göz kırpan bir ruj.

Özel patentli cilt yenileme teknolojileriyle dermakozmetik alanında ürünler sunan Neostrata artık Türkiye’de. Markanın farklı cilt problemlerine yönelik yedi ayrı serisi bulunuyor. Bizim radarımızdaysa yüksek konsantrasyonlu içerikleriyle derin çizgiler, kaz ayakları ve nem kaybı gibi farklı anti-aging sorunlarına onarıcı ve sıkılaştırıcı çözümler sunan Skin Active serisinden Tri Therapy Lifting serum var.

Söz konusu doğal içerikler olunca Caudalie bu prensibinden vazgeçmiyor. Asma öz suyundan elde edilen ve leke karşıtı etki gösteren viniferine içeren Premier Cru, aynı zamanda kırışıklıklarla savaşan üzüm çekirdeği polifenolleri barındırıyor. Serideki krem kavanozlarının içerisinde bulunan kapsüller ürünü yeniden doldurmanızı sağlıyor.

Vakit kısıtlıyken bakım yapmayı kolaylaştıran fonksiyonel ürünlere bayılıyoruz! Drunk Elephant A-Gloei Maretinol Oil, nemi cilde hapsederken sağlıklı bir ışıltı kazandırıp cilt dokusunu zarındırıyor ve bir yandan çizgilerin, hiperpigmentasyonun ve lekelerin görünümünü azaltıyor. Ürün vegan retinol içeriyor. Sabah veya gece, kuru yüze iki-üç damla uygulanan yağı, tek başına veya yine Drunk Elephant nemlendirici veya serumlarıyla karıştırarak kullanabilirsiniz.

Pandemiyle birlikte artan psikolojik destek ihtiyacını gidermek ve ulaşılabilirliği artırmak için Koray Bilici tarafından kurulan online terapi uygulaması Tappy, isteyene sadece sesli, görüntülü ve hatta mesaj yoluyla hizmet veriyor. Uygulamanın kurucusu Bilici, yüzünü göstermek istemeyen danışanlar için özellikle bu tercihleri sunduklarını belirtiyor. Tappy’de seanslar ortalama 45 dakika sürüyor.

Hazırlayan: Selin Çatay Erkmen

İlgili Makaleler