Sonbahar İçin Burcunuza Göre Tarot Açılımı

Balık : Para 5’lisi

Yaşadığınız maddi dünyaya olan bağlılığınızı kabul etmenin ve tartışmanın zamanı geldi. Mutlu olmak için hamurun içinde yuvarlanmanız gerekmediğini kabul etmek, olmanız gereken asış kişiye dönüşmenize yardımcı olacaktır…

Kova : Ölüm

Ekim ayında Akrep sezonuna geldiğimizde gerçekleşecek olan büyük değişikliklere -mümkün olduğunca- hazır olun! Ruhsal değişimler, hayatınızı iyileştirecek ve daha iyiye doğru değiştirerek yeni bir yola götürecektir… Burada dikkat etmeniz gereken asıl nokta büyümeye direnmemektir! Siz hazır olsanız da olmasanız da oluyor.

Oğlak : Değnek 2’lisi

Kalmak mı gitmek mi? Kararsızlık sizi herhangi bir hamle yapmaktan alıkoyuyor. Geçmişe takılıp gelecek hakkında kaygılanmak yerine, şimdide kalmaya ve hayallerinizin üzerine meditasyon yapmaya çalışın. Daha sonralarda, endişelenmeden veya kendininizden şüphe duymadan mümkün olan en iyi seçimleri yapabilirsiniz… Unutmayın, en kötü karar bile kararsız kalmaktan iyidir!

Yay : Kılıç 6’lısı

Artık işe yaramayan bir durumdan vazgeçmek sizin için çoğu kişiden daha kolay… Genellikle açık sözlü ve dürüst konuşan bir şekilde konuşan sizler, son zamanlarda kendinizi buna uygun hissetmiyor olabilirsiniz. Dramadan kaçınmak için hızlı bir çıkış planı hazırlayıp cesaretinizi bir an önce toparlayın! Nazik ve samimi olduğunuz sürece, minimum hasarlarla doğrudan başa çıkabilirsiniz.

Akrep : Kupa Kraliçesi

Duygularınız hiç olmadığı kadar derinleşiyor… Kendinizi, duygularınızın denizinde kaybolmaya izin vermek yerine, sanatçının içinizde gelişmesine yardımcı olmak için onu ilham ve motivasyon kaynağı olarak kullanmaya çalışın; duygularınızı kontrol altında tutmanın en iyi yolu budur.

Terazi : Para Ası

Yeni profesyonel fırsatlar yolunuza çıkıyor! Bu nedenle, kariyeriniz için çıtayı yüksek tutmanız son derece önemlidir. İlk teklifi kabul etmek yerine seçeneklerinizi tartın. Bu mevsim bolluk ve bereket bekleyenlere geliyor; bu size da denk gelebilir, sabırlı olun!

Başak: 2 Kupa

Özel biriyle bağlantı kurmayı hiç olmadığı kadar kolay bir şekilde bulacaksınız… Aranızdaki farklılıkları tamamen kabul etmek ve onları sevmek, ilişkinin sezon boyunca büyümseine ve gelişmesine yardımcı olacaktır. Sonuçta, birbirinizden bir şeyler öğrenmek önemli olup, sizin de yaşayacağanız şey tam olarak budur.

Aslan : Şeytan

Egonuzun sizi dünyevi değerlere ve zevklere erişme isteğine yönlendirmesini durdurmak zordur… Hep en birinci olma ve girdiğiniz her yarışı kazanma konusundaki takıntınızdan uzaklaştığınız anda, arzularınız size doğru daha kolay akmaya başlayacaktır. Yavaş yavaş egonuzu bir kenara bırakmaya başlayın!

Yengeç: Para Şovalyesi

Önümüzdeki bu sezon, bir başyapıt yaratmak için sanatsal ve yaratıcı becerilerinizi kullanmaya odaklaklanmanızı talep ediyor… Buradaki asıl püf nokta, yeteneklerinizi sergilediğiniz yolda kişisel meseleler veya ilişki dramlarıyla dikkatinizin dağılmamasına özen göstermektir. Başarıya ulaştığınızdan emin olmak için gözünüz hep topun üzerinde olsun!

İkizler : İmparator

İlişkilerde sınırları belirlemek her zaman önemlidir; ancak sınırları oluştururken onlara bağlı kalmak daha fazla… Sadece kararları siz veriyor olmanız, onlara göre yaşamak zorunda olmadığınız anlamına gelmez. İki yüzlü olmaktan kaçının ve vaz ettiğiniz şeyleri uygulayın!

Boğa : Kılıç Şovalyesi

Enerji seviyeleriniz tamamen bozulmadan kaldığı sürece, bu sezon istediğiniz her şeyin peşinden gitme ve elde etme motivasyonuna sahip olacaksınız. Dünya şu anda sizin özel mülkünüz gibi düşünebilirsiniz; ancak sahip olduğunuz gücün ve şehvetin, hedeflerinizi gerçekleştirmenizin önüne geçmesine izin vermemeye dikkat edin!

Koç : Aşıklar 

Çoğu zaman bencil tavırlarla hareket etseniz de, başkalarını egonuzun önüne koymanız gerektiğini yavaş yavaş görmeye başlıyorsunuz… Sonuç olarak, arkadaşlarınız ve sevdiklerinize açılmaya; tamamen savunmasız kalmaya başlıyorsunuz. Asıl zor kısım ise, sevdiğiniz kişiyle dalga geçmemek için tümüyle dürüstlük ve nezaket arasındaki dengede yer alan noktayı bulmak oluyor.

İlgili Makaleler