Sonbahara Uygun 9 Parıltılı Manikür

Söylentilerin ve kalıpların dışına çıkmaya ne dersiniz? Parıltılı ojelerin sadece tatil sezonu için ayrıldığı düşünenlerdenseniz bu fikirden acil çıkmanız gerek! Önereceğimiz manikür trendleri, parıltılı ojelerin sadece tatil sezonu için olmadığına kanıt niteliğinde.

Biraz Işıltı
Taban rengi olarak istediğiniz rengi kullanabileceğiniz gibi, açık mavi altın parıltılara çok yakışmış!

Görsel: @paintboxnails 

Holografik Yarım Aylar
Yarım ay tekniği ve hologramın birleştiği bu örnekte, tasarımın bir üst seviyeye çıkması için çeşitli renklerle holografik ojeler kullanılmış. Sonbaharda bir şans verilmeyi hakkediyor bizce, ne dersiniz?

Görsel: @thehangedit

Işıltılı İnce Çizgiler
Parıltılı manikürleri hep çok abartı görüyor; minimalist tarza daha çok önem veriyorsanız bu önerimiz sizin için! Altın ince çizgiler ile güneş kadar parlayabilir aynı zamanda minimalist bir tutum sergileyebilirsiniz.

Görsel: @aliciatnails

Renkli Notalar
Puantiyeler geri döndü, kıyafetlere değil tırnaklara! Pamuklu çubukların yuvarlak ucunu kullanarak kolayca yapabileceğiniz minik puantiyeler, kombinlerinizin kurtarıcısı olmaya hazır.

Görsel: @betina_goldstein

Çiçeklerin Gücü
Parıltılı tırnakların tatil sezonu için ayrılması gerektiğinin şehir efsanelerinden biri olduğunun kanıtı; çiçekli tırnaklar. Baharın gelmesini müjdeleyen bu tasarım, sonbaharın gözdesi olmaya aday.

Görsel: @jinsoon

Parıltı ve Pastel
Pastel tonları altın parıltılı dokunuşlarla süslemeye ne dersiniz? Bizim cevabımız evet!

Görsel: @paintboxnails

Işıltılı Yıldızlar
Gökyüzünü tırnaklarınıza taşımaya hazır mısınız? Yıldızların ışıltısıyla dolu gökyüzünden ilham alan tırnaklar, arkadaş ortamınızda en az sizin kadar konuşulacak!

Görsel: @stephstonenails

İlgili Makaleler