Sonbaharın Oje Rengi Belli Oldu

Adele’in interneti alt üst eden yeni single’ı Easy On Me kadar gündem yaratan yeni bir güzellik trendi var, ‘Siyah Ojeler’! Adele’in Easy On Me şarkısı yayınladıktan birkaç saat sonra verilere göre ‘Adele’in Tırnakları’ için yapılan aramalar %900 arttı!
İlkbahar ve yaza hakim olan pastel tonları yavaş yavaş arka raflara kaldırırken, koyuluğuyla adeta vampirleri andıran bordo ve siyahları gün yüzüne çıkarma vakti geldi. Adele’in Easy On Me klibindeki ojeleri de bunun kanıtı!

Kısa ve koyu

Dürüst olalım, uzun tırnakları her zaman daha çok seviyorsunuz; özellikle telefonda arkadaşlarınızla mesajlaşırken çıkan ‘tık,tık’ sesine neredeyse hayransınız! Ancak günün sonunda trendler söz konusu, tırnaklarınızı biraz kısaltıp siyaha kaçan bordo ile renklendirmeye ne dersiniz?

Görsel: @harrietwestmoreland

Kısa ve simsiyah

Düz siyah yerine cilalı siyah kullanmaya ne dersiniz? Kışın yapacağınız siyah ve koyu tonlardaki kombinlerin baş tacı olmaya hazırlanan siyah ojeyi, tırnak cilasıyla birleştirerek inanılmaz bir uyum yakalayabilirsiniz. 

Görsel: @paintedbyjools_ 

Badem Uçlar

İstediğiniz kadar sivri olmasa da badem uçlu tırnaklar oldukça şık! İster mat siyah oje isterseniz de oje üstüne cila sürerek kullanabileceğiniz bu modeli biz çok sevdik.

Görsel: @overglowedit

Bordo Tırnak Sanatı

Kapalı renkler dediğimizde içiniz sıkılmasın, bu eğlenceli olmayacağımız anlamına gelmez! Bordo ile yapacağınız tırnak sanatı ile eğlenceli yönünüzü ortaya çıkarmaya hazırlanın. 

Görsel: @thehotblend

İlgili Makaleler