Stilinizle Öne Çıkmanızı Sağlayacak Altı Tüyo

İlkbahar-Yaz 2020 stiliniz için yüksek modanın podyumlarından ilham almaya ne dersiniz? İster Dior ve Marc Jacobs gibi yüksek moda markalarından ister Zara ve Mango gibi mağazalardan alışveriş yapın, fark etmez; bu sezon gardırobunuzu yıldız parçalarla donatmanın için bilmeniz gereken her şeyi anlatıyoruz.

Christian Lacroix ile yaptığı iş birliği Dries Van Noten’i bu sezon fırfır detaylar ve rengarenk grafik desenlerle buluşturdu. Stilinize Dries Van Noten etkisi eklemek için mutlaka göz önünde bulundurmanız gereken nokta: Dengeyi yakalamak. Etkisine güvendiğiniz basic parçalarınızı oyuna dahil edin ve görünümünüzü platform sandalet veya terliklerinizle tamamlayın.

Dior’un İlkbahar-Yaz 2020 koleksiyonu cennetten gönderilmiş gibi. Romantik maksi etekler, göz alıcı aksesuarlar ve sıcak günlerin vazgeçilmez stil eşi hasır şapkalar… bu sezon alışverişinizde örgü kemer ve büstiyerle yatırım yaparak Dior-vari bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Ekose ve puantiye yıllardır tahtını bırakmıyor. Bahar ve yaz sezonunda yine gardıroplarımızda olmaya devam edecekler. Güzel haber ise bu ikiliyi klasik ve tahmin edilebilir görünümlerde kullanmak zorunda değilsiniz; puantiye detaylı tulumlar, ekose desenli elbiseler trendlere kolayca uyum sağlamanıza izin verecek konforlu parçalar. Kişisel zevkinize ve tercihinize göre görünümünüzü özgün çoraplar ve yaka detaylarıyla farklılaştırabilirsiniz.

Ne diyebiliriz ki? Bahar ve yaz aylarında kullanmak isteyeceğimiz tüm renkler Valentino’nun İlkbahar-Yaz 2020 koleksiyonunda! Siz de gardırobunuzu renkli hale getirmek için küçük adımlar atmak istiyorsanız pastel tonlardan başlayabilirsiniz. İddianızı gözle görülür hale getirmek içinse oyunuzu neonlardan yana kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Parlak, net ve çarpıcı parçaları kullanırken denge faktörünü gözetmeniz oldukça önemli. Ayrıca renk blokları yaratabilir ya da tercihinizi monokrom görünümlerden yana kullanabilirsiniz.

Bu sezon 70’lere göz kırpacağız! O yüzden çevrenizde sık sık fitilli kadife ve parlak kumaşlar görürseniz şaşırmayın. Kıyafetlerinize işlenmiş çiçek figürleri ve payetlerle tamamladığınız görünümler sayesinde stil oyununuzla bir adım öne çıkabilirsiniz.

Programınızın yoğunluğu çok kısa seyahatlere izin verse de Dolce & Gabbana İlkbahar-Yaz 2020 koleksiyonundan ilham alarak tatil ruhunu şehir hayatınızda yaşatmaya devam edebilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan hayvan desenlerinden ada motiflerine geçiş yapmak. Kroşe elbiseleri gardırobunuza eklemekten çekinmeyin ve bu sezonunun en trend renklerinden olan bej ve tonlarından uzak durmayın.

İlgili Makaleler