Nuxe Men ile Doğanın Gücünü Keşfet

NUXE Men serisiyle yüzünü doğaya dönen bir cilt bakım deneyimi yaşayın, doğanın mucizevi gücünü tecrübe edinin! Erkeklerin cildi, kadınlarınkinden farklı olarak dış etkenlerin olumsuz etkilerine daha açıktır, yapısı gereği daha yağlıdır ve kolajen içerir. Erkek cildinin özel ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirilen NUXE Men serisi, 6 ağaç özünün mucizevi etkisiyle zenginleşiyor. Seri, ürünlerin içeriğindeki meşe, gürgen, sandal ağacı, mantar ağacı, araucaria ve babobab özleri ile cildi yumuşatıyor, onarıyor, koruyor ve nemlendiriyor.

İçerdiği sandal ağacı ve mantar ağacı özleri ile cildi yatıştırır, irritasyonu önler. Meşe ve gürgen özleri ile cilt bariyerini onarır. Sakal uzamasını geciktirici özelliğe sahiptir. Baobab yaprakları sayesinde 24 saat nemlendirir. Araucaria özü ile cilt stresini azaltır, anti-aging etkisi sağlar.

Sandal ağacı ve mantar ağacı ile tıraş sonrası zarar gören cildi onarır, irritasyonu önler.
Öneri: Uygulamadan önce Huile Prodigieuse Kuru Yağ ile siz de cildinizi yumuşatabilirsiniz!

Anti-aging özelliğine sahip çok amaçlı bakım kremi Nuzellence Men, her yaş grubuna ve tüm cilt tiplerine hitap ediyor. Cildi pürüzsüzleştirip sıkılaştırıyor, böylece mat görünüm yerini tazelenmiş ve canlı bir cilde bırakıyor. Çevresel etkenlerin hücrelerin enerji üretim merkezi olan mitokondri DNA’sında yol açtığı mutasyonları onarma özelliğine sahip Nuxellence Men’in içeriğinde çarkıfelek, sığırdili ve gelincik özleri bulunuyor.

İlgili Makaleler