VarioClic Parke ile Yaşam Alanınızı Güzelleştirin

İç mekânınızı güzelleştirmenin sayısız yolu vardır: Mobilyalar, aksesuarlar, aydınlatıcılar ve zemin seçimi. Ancak bu yollardan en önemlisi yer döşemesidir. Zemin seçimi, yaşam alanınızda şık bir görünüm oluşturur ve uyguladığınız stilin son dokunuşlarını yapar. Seçiminizi doğal malzemelerden yana yaparak benzersiz bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Parke birçok çekici özelliğe sahiptir: Esnektir, bakımı kolaydır ve oldukça dayanıklıdır. Laminat parkeler, her odada rahat bir atmosfer yaratır ve doğal bir görünüm oluşturur. Asil duruşu, benzersiz hissiyatı ve yüksek kalitesi dışında bu ürün; yaşam alanlarında çevre dostu, sürdürülebilir ve sağlıklı yapısıyla göz doldurur.

#1 Kolay Bakım
Laminat parkelerin en büyük artısı kolayca temizlenebiliyor olmasıdır. Farklı renk ve doku seçeneği sunan VarioClic Parke, aşınmaya karşı dirençli, kolay temizlenir ve neme karşı dayanıklıdır. Ayrıca antibakteriyel özelliği sayesinde alerjisi olanlar ve çocuklu ebeveynler için de ek bir avantaj sunar.

#2 Zamansız Görünüm
Her ne olursa olsun parke trendi asla bitmeyecek. Bu doğal malzemeli ürün evlerden ofislere, açık mekânlardan endüstriyel iç mekânlara kadar her ortama kolaylıkla uyum sağlayabilir. VarioClic Parke; her kullanıcın tarzına uygun olarak farklı yüzeyler için 100’e yakın renk ve desen seçeneği sunar. Toskana veya rustik iç mekânlarınız için sıcak tonları, boho veya İskandinav stili iç mekânlarınız için ise daha soğuk tonları tercih edebilirsiniz. Tarzınız her ne olursa olsun VarioClic Parke’de istediğiniz her seçeneğe ulaşabilirsiniz.

#3 Sıcak Zemin
Laminat parkeler hoş bir sıcaklık yayar. Bu muhteşem ürün sayesinde zemin üzerinde kışın bile ahşabın sıcaklık hissi ile yalın ayak yürüyebilirsiniz. VarioClic Parke, zeminden ısıtmalı sistemlerin olduğu mekânlara da rahatlıkla uygulanabilir.

#4 Çek, Seç ve Uygula
Yaşam alanınız için doğru parkeyi seçmek zorlayıcı olabilir. Seçtiğiniz parkenin evinize veya stilinize uyup uymayacağını sürekli düşünmek sıkıcı bir alışveriş sürecine dönüşebilir. Yıldız Entegre uygulaması içerisinde yer alan artırılmış gerçeklik teknolojisi “Çek, Seç, Uygula” hayatınızı kolaylaştırıyor. Bu sanal uygulama ile seçtiğiniz parkeyi yaşam alanınıza birebir uygulayabilir ve mekan içindeki mobilyalarınızla birlikte görerek eviniz için en doğru tercihi yapabilirsiniz.
 

İlgili Makaleler