Yaz Düğünlerinde Son Düzlük!

Yaz mevsiminin en sevdiğimiz yanının elbiseler olduğunu he fırsatta dile getiriyoruz. Bu muhteşem kurtarıcılar tüm organizasyonlarımıza harika uyum sağlıyor. 
Düğün, devat ve organizasyonlarla dolu yaz akşamlarında, artık ne giyeceğinizi bilemiyorsanız hiç dert etmeyin, aşağıda sınıflandırdığımız elbiselere bayılacaksınız! 
Öncelikle dikkat etmeniz gereken en önemli şeylerden birisi elbisenizin kumaşı, sentetik yüzdesi fazla olan elbiselerden uzak durmanızı tavsiye ederiz. Buna alternatif olarak pamuk, ipek ve saten kumaşları tercih edebilirsiniz. 
Sezonun en sevilen trendi şüphesiz hareketli kollar! Hem hafif hissettiren hem de stil sahibi görünen bu modele şans vermeden yazı bitirmeyin. 

(Rixo – Gül Hürgel – Lee Mathews)

Eğer yaz mevsiminde kollu kıyafetler giymeye karşıysanız size askılı elbise seçeneğini sunabiliriz. 

(Self-Portrait – Bernadette – Topshop) 

Daha farklı bir şeyler denemek isterseniz eğer mini elbiseler askıda size hizmet etmeyi bekliyor! İster sandaletlerle ister topuklu ayakkabılarla kombinleyin, harika görüneceksiniz! 

(Rixo – Rhode – Saloni) 

Prenses gibi hissetmek isterseniz ya da sadece uzun elbiselere kendinizi daha yakın hissediyorsanız, editör tavsiyesi Zimmerman elbiseler! 

(Zimmerman – Veronica Beard – Saloni)

İlgili Makaleler