Yazlık Elbiselerin Dönüşümü

Kış için dolabınızı tamamen elden geçirmeye hazır değilseniz, buna mecbur değilsiniz. Soğuk hava sonbaharda hayranlıkla giydiğimiz rahat kazaklar, hırkalar hatta elbiselerle kombinler yapmak için güzel bir zaman! Kışın elbise giymek konusunda kafanızın karışık olduğunu biliyoruz. Ancak doğru aksesuarlar ile her mevsim elbise giymek çok kolay! Detaylar için okumaya devam edin.

Kat Kat
Yaz mevsiminin favorisi kolsuz elbiseleri baza altına kaldırmak için daha çok erken! Kolsuz elbisenizin üstüne düğmeli bir bluz, deri ceket veya altına giyeceğiniz boğazlı kazak ile yakalanması zor bir şıklık yakalayabilirsiniz. Aramızda kalsın, girdiğiniz ortamların en dikkat çeken ismi olmak istiyorsanız, ‘Kat Kat’ tavsiyemizi uygulamanızı öneririz!

Ressam Misali
Elbisenizi boş bir tuval olarak görün. Düşünün ki uzun kollu mini bir elbisenin üzerine hacimli bir peluş şal aldınız, bu kadarı yeterli diye düşündünüz. Maalesef yanılıyorsunuz, altına spor ayakkabı yerine tercih edeceğiniz yüksek topuklar ve takacağınız takılar ile tuvaliniz artık gökkuşağından farksız!

Can Simidi
Çocukluğumda şişme yelekler ile can simitlerini çok benzetirdim. Eğer sizde böyle düşünüyorsanız, yeni can simidinizle tanışın: şişme yelekler! Çeşitli stillerde ve uzunluklarda olan şişme yelekler, mini boy elbiselerinizin yeni kurtarıcısı olmaya aday.

İlgili Makaleler