Yeni Bond Kızı: Ana De Armas

30 Nisan 1988, Küba doğumlu yıldız Ana De Armas kariyerine 2006 yılında oynadığı İspanyol yapımı Una Rosa de Francia filmiyle başladı. Daha sonra yine İspanya televizyonunda yayınlanan El Internado dizisinde yer alan Ana’nın ilk Amerikan filmi Keanu Reeves ile başrolü paylaştığı Knock Knock filmiydi. Bu filmdeki performansı ve Keanu Reeves ile yakaladığı uyum çok beğenildiği için Ana, daha sonra yine Keanu Reeves ile Exposed adlı filmde rol aldı. 
 

2017 yılında Amerikan sinemasının fenomen bilim kurgu filmi Blade Runer 2049’daki rolüyle asıl çıkışını yapan yıldız, 2020 yılında gösterime girecek yeni James Bond filminde başrol olarak karşımıza çıkacak. 
 

Bunun yanı sıra yine 2020 yılında vizyona girecek olan Blonde adlı filmde Marilyn Monroe’yu canlandıracak olan Ana De Armas’ın performansı merakla bekleniyor. 

Daniel Craig’in M16 ajanı James Bond’a hayat verdiği beşinci ve final performansı olacak No Time to Die filmi için oldukça heyecanlı olsak da aslında bu heyecanımızın bir sebebi de 31 yaşındaki Kübalı yıldız Ana De Armas’ı, James Bond serisinin 25. yapımı olacak filmde görecek olmamız. 

Ana De Armas’ın kendine özgü stili ve yükselen kariyeri uzun bir süre daha hepimizi büyülemeye devam edecek gibi görünüyor. 

İlgili Makaleler