Yeni Yıla Renkli Girin

Çoğunlukla evde olduğumuz bir yılı geride bırakmak üzereyiz. Bu yıl giderken arkasından üzülmek yerine, yeni yılı büyük bir coşkuyla karşılamak tercihimiz! Peki yeni yıla uygun manikür trendlerini incelemeye ne dersiniz?

İster maksimalist ister minimalist tarzda olsun, manikür bizim için çok önemli! Neredeyse her hafta kararsızlık denizinde yüzerek seçtiğimiz modeller bizi haftanın yıldızı yapmaya yetiyor. Bizim için çok da parlak bir yıl olmayan 2021 yılının neredeyse son ayına gelince tabii ki tırnaklarımız da yılbaşına ayak uydurmalı! Noel baba şapkaları, şeker kamışları, bebek penguenler… Noel’e özel hazırladığımız manikür ilhamlarını incelemek için okumaya devam edin!

Modern Noel Ağacı
Yılbaşının sembolü yeşil çam ağaçlarından sıkıldıysanız, minik altın yıldızların eşlik ettiği zikzak motifler bu yıla veda ederken favoriniz olabilir!

Görsel: @beautyspace_charlotte

Lunapark Misali
Kırmızı ve yeşil zemin üzerine parıldayan altın vurgulu kar taneleri yeni yıla ışıltılı girmenize olanak sağlayabilir. Lunaparkın eğlencesine benzettiğimiz bu model, biraz eğlence arıyorsanız tam size göre!

Görsel: @nails.bykathryn

Altın Pullar
Altın pullar ile tırnaklarınız aracılığıyla ihtişamlı bir görünüme kavuşmak, yılbaşının görkemi düşünüldüğünde mantıklı bir hareket olabilir.

Görsel: @beautybarr94

Işıltılı Kenarlar
Hayatımızın her alanında bolca yer verdiğimiz ışıltılar, yuvarlak tırnak görünümünüzü kare kenarlarla yeni bir görünüme kucak açmanızı öneriyor.

Görsel: @aimeestokesbeauty

Penguenler
Bizim açık ara favorimiz penguen modelli manikür oldu. Noel baba şapkasıyla taçlandırılmış bebek penguenlerden daha tatlı ne olabilir?

Görsel: @thehangedit

Ren Geyikleri
Yılbaşının simgesi haline gelen Ren Geyikleri, peluş montunuzla olağanüstü bir uyum sağlayabilir!

Görsel: @sel_unni

İlgili Makaleler