Yılbaşı Gecesinde Göz Kamaştırmanızı Sağlayacak Makyaj Önerileri

Yılbaşı gecesini ister ev partilerinde ister dış mekanlarda kutlayın, görünümünüze uygun makyaj ilhamı için listemize göz atın. Parti makyajlarının ana teması eğlenceli ve seksi görünmek olsa da kombininize uygun bir makyaj görünümünüzü tamamlayacaktır. Yıldızlardan onaylı, akıllarda kalan kırmızı halı görünümlerinden derlediğimiz güzellik görünümleri size ilham verecek.

Eğer mavi, yeşil ya da bal rengi gözleriniz varsa yapacağınız göz makyajı uygulamasını bir üst seviyeye çıkartarak çarpıcı bakışlara kavuşabilirsiniz. Rose-gold ya da toprak tonları mavi gözlerde en iyi sonucu verirken yeşil gözler pembe ve mor tonlarını kahverengi gözler de maviyi kullanabilir.

Deniz mavisi özellikle parti makyajlarının vazgeçilmez renklerinden. Görünümünüzü daha iddialı hale getirmek için gold ya da metal gri pigmentlerden ya da eyeliner’dan yardım alabilirsiniz.

Seçtiğiniz parti kıyafetine göre daha klasik bir makyaj tercih etmeniz gerekirse neredeyse tüm zamanların en klasik, zamansız ve kusursuz makyaj görünümü olan kırmızı ruj ve kuyruklu eyeliner görünümünü tercih edebilirsiniz.

Yılbaşı gecesi senenin metalik göz ve dudakları aynı anda kabul eden belki de tek zamanı. Toprak tonlarını kullanarak klasik bir tercih yapabileceğiniz gibi mor, pembe ya da mavi metalik makyajlarla da oldukça çarpıcı görünebilirsiniz.

Monokrom kombinleri güzellik ilhamı olarak kullanmak isterseniz, yılbaşı gecesi parti makyajı bunun için çok uygun. Kırmızı ruj makyajınızı yine aynı tonda göz makyajıyla yeni bir seviyeye çıkarın. Takma kirpik kullanmak gözlerinizdeki yoğun efekti arttıracaktır.

Sadece makyaj malzemeleriyle yapılan makyaj, sizin yılbaşına yüklediğiniz masalsı ruhu yansıtamıyorsa destek kuvvetleri oyuna çağırmak yapabileceğiniz en havalı şey. Böylece partinize MET Gala havası da katabilirsiniz. Sticker ve glitter’lardan yardım alın. Dilerseniz saçınıza da görünümünüzü tamamlayacak aksesuarlar takabilirsiniz.

Bordo göz makyajı, gözlerinizin rengini iyice ortaya çıkarmanın yanında size oldukça cesur bir hava katacak. Nude bir ruj ile tamamlamanızı önersek de aklınıza daha çılgın öneriler gelirse denemekten çekinmeyin, sonuçta bu bir yılbaşı partisi!

Tüm gözünüzde yoğun metalik gri sizi yılbaşı partisi ruhuna anında sokacak. Bu makyajı hem klasik kombinlerinizde fark yaratmak için kullanabilirsiniz hem de çılgın kombinlerinizi tamamlamak için.

Dumanlı göz makyajı tıpkı kırmızı ruj ve kuyruklu eyeliner gibi bizim için bir klasik. Yılbaşı gecesi bu kadar klasik bir tercih yapmaktan yana değilseniz, dumanlı göz makyajınızda farklı renkler kullanarak görünümünüzü çarpıcı hale getirebilirsiniz.

Göz makyajınız ve tercih ettiğiniz rujla yüzünüzde bir bütünlük yakalamak isterseniz birbirine yakın tonları kullanabilirsiniz. Örneğin yoğun bir kırmızı ruj sürmek istiyorsanız göz makyajınızda çikolata kahve bir far deneyin.

Pigmentler, simler, koyu rujlarla yaptığınız makyajınızla bütün gece göz kamaştırdınız. Yeni yılın ilk uykusuna makyajla dalmayı düşünmediniz umarız. Nasıl girersen öyle geçer klişesinin süresini uzatıyor, makyajını temizlemeden uyumamanızı öneriyoruz. 
Simple’ın Micellar makyaj temizleme suyuyla yoğun makyajınızı cildinizi yıpratmadan dakikalar içinde kolayca çıkarabilirsiniz. Formülünde cildinizin aşık olacağı multivitaminler, 3x saflaştırılmış su ve nazik temizleyiciler içeren bu ürün cildinizi tahriş etmeden temizler, tazeler ve nemlendirir. 
Simple Micellar makyaj temizleme suyu yılbaşı için editörlerimiz tarafından özel olarak seçilen ürünlerden oluşan InStyle Wellness Box‘a güzellik editörümüzün tavsiyesi olarak girdi. Bunun yanı sıra 11 tane cilt bakımı, saç va makyaj ürünü içeren InStyle Wellness Box‘a sahip olmak için geç kalmış sayılmazsınız! 

İlgili Makaleler