Kuru Cildinize Bakım Yapmak İçin Kullanabileceğiniz Ürünler

Tek seans olarak uygulanan Volite nem aşısı, cildin ihtiyacına göre bir ya da iki mililitre olarak cilt altına enjekte ediliyor. Cildi en alt katmanlarına kadar etkili bir şekilde nemlendiren aşı, altı aya kadar etkisini koruyor. Yaz sonrası kuruyan, elastikiyetini kaybetmiş ciltler için öneriliyor. Kuru ciltler için düzenli olarak yılda iki kez uygulanması tavsiye ediliyor.
Volite nem aşısı tek seans, 1.500-2.000 TL, Pervin Dinçer Kliniği; (0212) 296 33 94.

Tene aydınlık ve ışıltı veren serum, hafif yapısıyla cildi yormuyor. İçeriğindeki hyalüronik asit, kamelya ve mavi zencefil ile cildin en optimal düzeyde; bir krem kadar nemlenmesini sağlıyor. Boyuna da uygulanması öneriliyor.
Chanel Hydra Beauty Serum, 428 TL, Beymen Zorlu; (0212) 306 30 00.

Cilt yaşlanmasının ilk belirtileri olan göz çevresindeki kırışıklıkların oluşmasını engelleyen ve azaltan göz kremi; cildi görünmez, nem sağlayıcı bir tabaka ile kaplıyor. Ayrıca kılcal damarları güçlendirip, mikro sirkülasyonu harekete geçirerek gözaltlarında oluşabillecek şişlikleri de engelliyor.
La Prairie Cellular Anti Aging SPF 15 göz kremi, 738 TL; sevil.com.tr.

Kuru ciltlere yoğun bir nemlendirme sağlayan gündüz kremi, düzenli uygulamada cildin daha genç ve daha dolgun görünmesine yardımcı oluyor. İçeriğindeki yer çekimine karşı geliştirilen özel förmül sayesinde yaşlılık izlerini ve lekelerini gidermede etkili.
Dior Capture Totale gündüz kremi, 703 TL; parfümerilerde.

İlgili Makaleler