Yüksek Moda Podyumlarında LGBTQ+ Devrini Yaşatan Beş Model

Moda endüstrisi farkındalık adına her gün daha iyiye gidiyor. Sevdiğimiz markalar Pride Month’a özel koleksiyonlar çıkarıyor. İlham veren insanlar sayesinde hiç kimse kendinisi artık eskisi kadar yalnız hissetmiyor. 
Hala başarılması gereken çok şey var, yüksek modanın podyumlarında fırtınalar estiren modellerse kesinlikle farkındalıkları kararlılıkları ve özgüvenleriyle herkesin yolunu açıyor. 

Cara Delevingne 
Cara’nın başarıları ve neredeyse her konya yeteneğinin olması dillere destan. Müzikle ilgilenen, oyunculuk yapan ve podyumun yıldızı haline gelen Cara Delevingne birkaç yıl önce biseksüel olduğunu açıkladı. 

Prada, LV, Miu Miu, Chanel, Dior gibi yüksek modanın ilham veren markalarının şovlarında aranan isim haline gelen Beha, çift cinsiyetli. Freja Beha aynı zamanda Karl Lagerfeld’in ilham perisi olarak bilinirdi. 

Victoria’s Secret podyumlarından tanıdığımız It-Girl taçlı bir melek. Sarışın modelin Miley Cyrus ve Kristen Stewart ile birliktelik yaşadığı biliniyor. 

31 yaşındaki Catherine McNeil 2007’den bugüne podyumlarda. Givenchy, Dior ve Versace gibi markaların podyumlarında boy gösteren model, 2018’de Erkek Moda Haftası’nda da yürüdü. 
Catherine McNeil için bir dönem Orange is the New Black’ten tanıdığımız Ruby Rose ile nişanlandığı söyleniyordu. 

IMG Worldwide ile çalışan ilk transseksüel model. Nef aynı zamanda Assassination Nation ve You gibi yapımlarda da boy gösterdi .

İlgili Makaleler