Zamanla Yarışanlar için Makyaj Tüyoları

Önemli bir davete gitmiyorsanız, fondöten aşamasını geçin. Uygulaması çok daha kolay olan BB krem veya renkli bir nemlendirici kullanın. Bu size zaman kazandıracaktır. Bu ürünleri cildinize doğrudan uygulayarak cildinizin renk tonunu eşitleyebilirsiniz.
 

Gözlerinizi vurgulamak için kuyruklu bir eyeliner ile uğraşacak vaktiniz yoksa, net ve keskin bir göz makyajı yerine buğulu bir göz makyajını tercih edin, böylece göz makyajı fazla zamanınızı almayacaktır. Kirpik diplerinizin belirginleşmesini istiyorsanız bir göz kalemi ve fırça yeterli olacaktır. Gözünüze sürdüğünüz göz kalemini bir fırça yardımı ile dağıtarak buğulu bir görünüm yakalayabilirsiniz.
 

Toz ürünleri fırça ile uygulamak zamanınızı alır. Özellikle allık ve aydınlatıcı gibi makyaj ürünlerinin krem formda olanlarını tercih ederek hem zaman kazanıp hem de kendinize uygulama rahatlığı sağlayabilirsiniz. Krem allığı elmacık kemiklerinize, aydınlatıcıyı da yüzünüzde aydınlatmak istediğiniz bölgelere parmaklarınızla kolayca uygulayabilirsiniz.

Koyu renkli makyaj ürünleri kolay kolay hata kaldırmaz. Risk almamak için açık ve nude tonlarda rujlar kullanarak makyajınızı kolayca tamamlayabilirsiniz. Böylece saatlerce hata düzeltmek zorunda kalmazsınız.
 

Eğer kaşlarınızın rengi açıksa, belirginleştirmek için kaş kaleminden ya da kaş jelinden yardım alın. Hem kaşlarınızı doldurmak için zaman kaybetmeniz gerekmez, hem de onları sabitlemiş olursunuz ve gün içerisinde problem yaşamazsınız.
 

İlgili Makaleler