Four Seasons Hotel Bosphorus’ta Yaz Hafifliğinde Geceler

İstanbul’un muhteşem manzarasına ev sahipliği yapan Four Seasons Hotel Bosphorus, yaz aylarına özel hazırladığı programları misafirleri ile buluşturmaya başladı.
 
Aqua Restaurant Deniz Ürünleri ve Akdeniz olmak üzere akşam yemeğinde iki konsept sunuyor
Four Seasons Hotel Bosphorus’un özenli servisi ile benzersiz lezzetleri buluşturan restoranı Aqua yaz boyunca her gün 07-11:00 saatleri arasında misafirlerine açık büfe kahvaltı ve her gün 19:00-23:00 saatleri arasında yenilenen konsepti ile akşam yemeği sunuyor. Pazar ve pazartesi günleri dışında her gün 18:00- 23:00 saatleri arasında sunulan Sushi Menü ile Uzak Doğu mutfağının tutkunlarını, Four Seasons Hotel Bosphorus Baş Aşçısı Savaş Aydemir’in yorumu ile buluşturmayı hedefliyor. Bu leziz menüde Sashimi’den Nigiri’ye, Maki Rolls’den, Hot Rolls’e kadar zengin seçenekler sunuluyor. Aqua Restaurant’ta yaza özel yenilenen akşam yemeği ‘Deniz Ürünleri’ ve ‘Akdeniz’ olmak üzere iki farklı konseptte sunuluyor. ‘Deniz Ürünleri’ konseptinde sushi ve sashimi, deniz mahsullerinden oluşan başlangıç seçenekleri, soslar ve sebzeler eşliğinde sunulan günlük balık spesiyalleri yer alıyor. ‘Akdeniz Konsepti’nde ise Baş Aşçı ve ekibi tarafından hazırlanan imza başlangıçların ardından deniz mahsulleri ve vejetaryen alternatiflerle hazırlanan makarna ve risottolar yer alıyor.
 
YALI Lounge farklı lezzetleri ve eğlenceyi bir arada yaşatıyor
Boğaz’ın kıyısındaki eşsiz terası, sıcak ve samimi dekorasyonu ile ev konforu sunan YALI Lounge, her gün misafirlerini 07:00-11:00 arası kahvaltı için beklerken, hafta sonları ise 10:30-13:30 arasında ev sıcaklığında sunulan serpme hafta sonu aile kahvaltıları ile bu özel öğüne ev sahipliği yapıyor. Öğle ve akşam yemeklerinin de sunulduğu YALI Lounge, ayrıca pazar ve pazartesi hariç her gün 18:00 ve 23:00 saatleri arasında Sushi Menü ile Sashimi’den, Nigiri’ye, Maki Rolls’den, Hot Rolls’e Uzak Doğu mutfağının lezzetlerini sevenlerinin beğenisine sunuyor.
YALI Lounge, yaz için hazırladığı özel lezzetlerin yanı sıra müzik ve eğlence ile de şehrin buluşma noktası olmaya aday. Keyifli akşamlar vaat eden bu özel mekân, çarşamba ve perşembe akşamları 20:00-22:30 arasında Ata Marin orkestrası, cuma akşamları 19:00-23:00 saatleri arasında DJ Tarık Sarul, cumartesi akşamları 19:00-23:00 arası DJ Berk Büyükakın müzikleri ile yazın keyifli akşamlarını unutulmaz kılıyor. Misafirler yaz akşamları boyunca Flamenko’dan, Latin ezgilerine, akustik pop parçalardan, dünyaca ünlü hitlere kadar müzikal bir şölenin tadını çıkaracak.
Detaylı bilgi ve rezervasyon için: 0212 381 40 59

İlgili Makaleler