Galaxy’nin En Renklisi Galaxy S20 FE’yi Melisa Şenolsun’la Keşfetmeye Ne Dersin?

Televizyon hayatına 2015 sensinde Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle başlayan başarılı oyuncu Melisa Şenolsun şimdilerde izleyicilerden büyük beğeni topladığı Netflix yapımı Atiye dizisinde canlandırdığı Cansu karakteriyle de kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. 

Samsung, tıpkı bir gökkuşağını andıran, göz alıcı altı farklı renk seçeneği ile ön plana çıkan yeni Samsung Galaxy S20 Fan Edition ile Galaxy fanlarının en sevdiği özellikleri bir araya getirdi ve sevilen oyuncu Melisa Şenolsun ile birlikte rengarenk bir filme imza attı. 

Yankı uyandıran, eğlenceli ve dinamik filmde Melisa Şenolsun, “#SevdiğimNeVarsaOnda” dediği Galaxy S20 Fan Edition (FE) ile hayatını nasıl renklendirdiğini anlatıyor.

Enerjisiyle Galaxy S20 Serisi’nin yepyeni üyesi Galaxy S20 Fan Edition‘a mükemmel uyum sağlayan Şenolsun yeni reklam filminde, Galaxy S20 Fan Edition’ın Tek Tuşla Çoklu Çekim, 30x Space Zoom, Gece Modu, 120 Hz Süper Akıcı Ekran Yenileme Hızı ve Uzun Saatler Yeten Pil gücü gibi özelliklerin anlatıldığı 60 ve 30 saniyelik versiyonları ile izleyenlerin karşısına geçiyor.

Samsung Türkiye için Cheil Worldwide Turkey tarafından hazırlanan reklam filmi, yedi farklı dekorda iki gün süren bir çekiminin ürünü. Yapımcılığını Hacıyatmaz Film’in üstlendiği filmin yönetmenlik koltuğunda ise Ali Can Zeren oturuyor.

 

İlgili Makaleler