Gap Kids Koleksiyonu ile Tarzınızı Yansıtın

İkonik giyim markası Gap’in stil sahibi çocuklara özel hazırladığı 2020 Sonbahar Koleksiyonu, birbirinden renkli, cool ve özel ürünleri ile dikkat çekiyor.
Koleksiyonda yer alan Disney, Star Wars ve Marvel gibi lisanslı ürünlere ek olarak bu yıl “Gap Teen”, “National Geographic” Kapsül Koleksiyonları ve sürdürülebilir içerikli ürünleri ile Gap,  geri dönüştürülebilir materyallerle desteklenen, doğal kaynakların bilinçli tüketilmesine destek veren özel koleksiyonlarının çok sesliliğini Gap severler ile buluşturuyor.

Gap Çocukları, bu sonbaharda Mickey & Minnie Mouse, Marvel ve Star Wars gibi pek çok unutulmaz karakter ile  çok eğlenecek. Renkli ve eğlenceli desenleriyle dikkat çeken çeşit çeşit okul çantalarının yanı sıra Gap’in vazgeçilmez kapüşonlu logo üstleri ve günlük giyimin kurtarıcısı tişörtleri de yeni koleksiyonda dikkat çekiyor.

Renklerin ön plana çıktığı koleksiyonda rahat kesimli ve eğlenceli detaylarıyla denim parçalar, rengarenk elbise ve pantolonlar yer alıyor. Alt-üst giyim gruplarının yanı sıra çorap ve çanta gibi aksesuarlarla da zenginleştirilen Gap Çocuk Koleksiyonu, okula dönüşün neşesini tarzlarına da yansıtacak tüm çocukları anne ve babalarıyla yapacakları sezon  alışverişi için mağazalarına ve 24 saat açık online mağazası gap.com.tr adresine bekliyor.

İlgili Makaleler