Gencer Ailesi, Mutfaklarına İntema Toscana ile Beyazın Zarafetini Taşıdı

Mutfağı evin kalbi olarak gören Gencer ailesi, bu nedenle daha ferah ve şık bir mutfak için yenileme yapmaya karar verince İntema’nın Toscana serisinde karar kılmışlar. Modern ve klasik çizgileri bir arada barındıran beyaz renkte yeni mutfaklarını çok beğendiklerini söyleyen Deniz Gencer, “ Ben her zaman klasik ve zarif bir mutfak hayal ettiğim için Toscana serisini tercih ettik. Ada bölümü de mutfağımıza ayrıcalık kattı” diyor.

 

Evin en çok zaman geçirilen alanlarından mutfak, pek çok aile için aynı zamanda günün sonunda yemek yerken birlikte günün ayrıntılarının paylaşıldığı aile alanı olarak da işlev görüyor.

Mutfağı evin kalbi olarak gören Gencer ailesi de bu düşünceyle Kadıköy’deki evlerinin mutfağını artık yenileme zamanının geldiğine karar vermiş. “Ailecek mutfakta çok vakit geçiririz. Bizce mutfak, bir yemek pişen bir yer olmaktan öte, tüm aile bireylerinin bir araya geldiği ve sosyalleştiği en samimi alandır” diyen Nezih ve Deniz Gencer çifti, mutfaklarını kızlarıyla birlikte güzel zaman geçirebilecekleri, ailenin tüm üyeleri için konforlu ve ferah bir alan haline getirme arzusuyla Suadiye’deki İntema mağazasına gelmişler.

“Yeni mutfağımızdaki her bileşen birbiriyle baştan aşağı uyumlu”

İntema’yı tercih etmelerindeki ana nedeninin köklü bir marka olması ve güven duymaları olduğunu anlatan Gencer çifti, önceki mutfaklarının da İntema olduğunu ve yaklaşık 20 yıl bir sorun yaşamadan kullandıklarını dile getiriyor. Nezih ve Deniz Gencer, “Bizce İntema’nın yeni bir mutfak isteyenlere sağladığı en büyük avantaj süreç yönetimi. Tüm mutfağımızın tek bir uzman elinden, baştan aşağı birbiriyle uyumlu yüksek kalitede bileşenlerle oluşturulması sağlandı” diye devam ediyorlar.

 

“Uzman iç mimar desteği sayesinde ihtiyaçlarımıza en uygun modeli seçtik”

İntema iç mimarıyla birlikte proje üzerine konuşurken, akıllarında ferah bir kullanım alanı, kaliteli malzeme, fonksiyonel dolaplar, tüm ihtiyaçları karşılayacak depolama alanları olduğunu belirten Deniz Gencer yeni mutfaklarını, “Proje sürecinin başından itibaren uzman iç mimar desteği sayesinde bize en uygun modeli ve tasarımı seçtiğimiz için, yeni mutfağımız ihtiyaçlarımızın tümüne cevap verdi. Ben her zaman klasik ve zarif bir mutfak hayal ediyordum. Bu nedenle Toscana serisini tercih ettik.  Beyaz rengin zarafeti ve ferahlık hissi, mutfağın klasik havasına detay katan dolap üstü taçlar ve dolap yanaklarındaki özel tasarım ayrıntıları… Son olarak ada bölümü de mutfağımıza ayrıcalık kattı” sözleriyle özetliyor.

İlk andan itibaren İntema iç mimarının isteklerini, zevklerini ve hangi detaylara önem verdiklerini anlayarak, buna uygun öneriler sunduğunu dile getiren Gencer çifti, “Süreci bize en uygun şekilde planlaması ve her türlü sorumuzu dikkatle dinleyip detaylı, tatmin edici cevaplar vermesi, arzu ettiğimiz kalite ve zevkte bir mutfağın orta çıkmasıyla sonuçlandı. Oldukça mutluyuz” diye anlatıyorlar.
 

“Yeni mutfağımızın en büyük artılarından biri çekmece ve depolama sistemleri”

Yeni mutfaklarının marka ile özdeşleşen kaliteli ürün ve özenli işçiliğe sahip olduğunu belirten Deniz Gencer, çekmece ve depolama sistemlerinin çok kullanışlı ve her türlü mutfak gerecini saklamaya uygun şekilde tasarlanmasının ise en büyük artılarından olduğunu ifade ediyor.

Deneyimli mutfak montaj ekibinin titizlikle çalıştığını, satış sonrası destek hizmetlerinden ise ihtiyaç duydukları her an yararlandıklarını aktaran Gencer çifti, kendi mutfak projelerinden sorumlu olan İntema proje danışmanının da sürecin her aşamasında yanlarında olduğunun altını çiziyor.

 

“Hayalinizdeki mutfağa uyan fonksiyonel ve kaliteli seçenekleri araştırın”

Deniz Gencer, tüm yenileme süreciyle ilgili deneyimlere şu sözlerle özetliyor;

“Yeni bir mutfak edinme sürecinde uzman desteğinin çok önemli olduğunu bir kez daha ailece tecrübe ettik. Hayalinizdeki mutfağı anlattığınız uzmanın ihtiyaç ve isteklerinizi doğru ve eksiksiz anlaması ve tecrübesi sayesinde en uygun malzeme, renk, kombin gibi çözüm önerileriyle hayatınızı kolaylaştırması gerekiyor. Mutfağını yenilemek isteyenlere tavsiyemiz; öncelikle ihtiyaçlarını belirleyerek, hayallerindeki mutfağa uygun, fonksiyonel ve kolaylaştırıcı seçenekleri en kaliteli haliyle talep etmeleri olur. Bu konuyla ilgili de İntema gibi sektörün deneyimli ve uzman bir firmasından destek alarak, tek başına altından kalkması hayli zor olan mutfak yenileme sürecini bu sayede kolaylaştırmalarını önerebiliriz.”

İlgili Makaleler