Gloria Serenity Resort’ta Keyifli Bir Tatilin Tadını Çıkarın

Eşsiz bir doğanın içinde, panoramik manzaraya sahip 254 oda, 99 villası ile Gloria Serenity Resort, ayrıcalıklı bir tatil ve benzersiz bir deneyim yaşamak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Gloria Serenity Resort bünyesinde Pool Villa, Garden Villa, Deluxe Villa, VIP Villa, Serenity Villa ve Serenity Presidental Villaların içerisinde özel terasta jakuzi, villaya özel havuz, özel bahçe, gibi sınırsız alan ve sınırsız lüks olanaklar bulunuyor.
Acısu Nehri’ne ve denize sıfır konumda bulunan Gloria Serenity Resort Hotel’in kendisine ait 260 metre uzunluğundaki plajında ise sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde şezlong düzeni hazırlanarak, sürekli dezenfektan işlemi gerçekleştirilerek keyifli bir tatilin kapılarını aralıyor.

 

Dünyanın Seçili Mutfaklarına Keyifli Yolculuk
Dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerine ev sıcaklığı sunmasının yanında, zengin menüsü ile hem göze hem de damağa hitap eden Gloria Serenity Resort, Türk ve dünya lezzetleri sunan 7 adet restoranı ve tatlı sever misafirler için Patisserie bölümü misafirlerini gün boyu keyifli bir yolculuğa davet ediyor. Ayrıca alkollü ve alkolsüz tüm içeceklerin sunulduğu 7 adet barı yemek öncesi veya sonrası cool ve keyifli vakit geçirmek isteyenler için hazır bekliyor.
Gloria Serenity ziyaretçileri, 1000 metrekarelik alan içinde dilerse sterilizasyon önlemleri ile odalarda veya ev konforunda hissedebilecekleri bir tatil için villalarda özel hizmet alma şansı da yakalayabiliyor.

 

Serenity Spa Tatilinize Renk Katıyor
Eşsiz doğası ve göz kamaştırıcı kumsalı ile konuklarını saklı cennetine davet eden Gloria Serenity Resorts, rahatlatıcı spa bakımlarıyla da tatil keyfinizi tamamlayabileceğiniz sonsuz seçenekler sunuyor.
Ruhen ve bedenen dinlenmek isteyen misafirler için otel bünyesinde içinde yer alan Serenity Spa’da, 3 bin 500 metrekare alan üzerinde toplam 15 bakım odası ile birlikte bir Spa-Süit yer alıyor. Kendine ait jakuzi, spa yatağı ve dinlenme yatağını kapsayan spa alanlarını içine alan Serenity Spa, misafirlerinin beden ve ruh dengesini sağlamayı amaçlıyor. Spa Süitinde sunulan bakımlarla, bir yandan yalnızca size özel bir alanda dinlenirken, bir yandan da özel sunum ve içecekler eşliğinde ruhunuzu şımartmanızı sağlıyor.
Spor rutinine tatilde de devam etmek isteyenler için de tesis bünyesinde Fit Gloria Fitness Salonu ve birçok dalda spor yapma imkanı bulunmaktadır.
Gloria Serenity Resort, Acısu mevkisinde bulunan hotel Belek merkeze 7 km, Antalya Havalimanı’na 40 km, Antalya şehir merkezine ise 50 km mesafede konuklarına ayrıcalıklı bir tatil yaşatıyor. Gloria Serenity Resort’ta misafirlerin isteğine göre havaalanından otele ulaşım imkanı da sağlanıyor.
Gloria Hotels&Resorts bu yaz güvenli tatil için sizleri bekliyor.

İlgili Makaleler