Greenspa En Niş Hali ile Lüks Kavramını Ruh ve Bedeninize Taşıyor

Nişantaşı’nın tarihi palası Hyatt Otel zinciri Unbound Collection’ın Türkiye’deki ilk oteli olma özelliğine sahip Nish Palas İstanbul, Abdi İpekçi Caddesinde dünyanın her yerinden gelen misafirlerini ağırlıyor.
‘’Şehrin içinde şehirden uzak’’ mottosu ile öne çıkan ve dekorasyonuyla da göz dolduran GreenSpa’da konforlu bir dinlenme ve arınma için tüm detaylar düşünüldü.
Birçok şubesi ile İstanbul’dan kaçmadan ruhen ve bedenen dinlenme fırsatı sunan ve Dedeman Bostancı Hotel, Hilton Bakırköy İstanbul, Hyatt Nish Palas Nişantaşı, Mercure Hotel Altunizade, Taç Spor Klubü Ataşehir ve The House Hotel Karaköy hizmet veren GreenSpa Wellness’ı diğer spalardan ayıran en önemli özellik ise organik trend ürünleriyle hizmet veriyor olması.

GreenSpa Wellness merkezlerinde Body Scrub ile yapılan Rumi’s  Touche ritüellerinde yer alan Rumi’nin bahçelerini süsleyen sarmaşık gülü kokusu insanın frekansını yükselterek şifalanmasına, iyi hissetmesine, dengelenmesine yardımcı oluyor.
Yenilebilecek kadar doğal ürünler ile hizmet veren GreenSpa Wellness, sağlığa önem veren müşterilerinin hayatlarına dokunuyor.
Konularında uzman doktorlar ile sıklıkla sağlıklı yaşam ve şifa seminerleri de ayrıca düzenleniyor.
*Rumi’s Touche ritüelleri ile hissedilen yenilenme tüm bunların hem fiziksel, hem de spritüal olarak birleşmesinden kaynaklanıyor.
*Body Scrup’ ın içindeki özel soğuk sıkım yağlar cildi besliyor, kaya tuzu sayesinde de statik elektriğinizi atmaya yardımcı oluyor.
*Buhar, sauna ile birleştirilerek yapılan lenf drenaj masajlarından oluşan GREENSPA TOKSİN DETOX Paketi pek çok doktor tarafından reçete edilmekte ve önerilmektedir.


 
GreenSpa Wellness menüsünde oluşturulan paketler ile hem keyifle stres atmanız, dinlenemiz hem de aynı zamanda vücudumuzun bu yabancı maddeler, ağır metaller ve toksik birikimi ile daha kolay başa çıkması ve arınmasına yardımcı olunmaktadır.  
GREENSPA NATURE’S SYMPHONY – Wellbeing Paketleri
– RUMİ’S TOUCH  
– NATURE’S SYMPHONY BODY SCRUP 
NATURE’S SYMPHONY – Healing Hand & Foot 
– NATURE’S SYMPHONY – HAMAM Rituel 
-NATURE’S SYMPHONY – MASAJ ( Rumi’s Rose ) 
 – LE JARDİN – Face Experience 
-BÜTÜNSEL ŞİFA DANIŞMANLIĞI 
KLİNİK WELLNESS
Uygulamalarda özellikle bağırsak sağlığı, bağışıklık sistemi, allerjiler, eklem ağrıları, besin duyarlılıkları, yorgunluk, uykusuzluk, ağır metal, civa vs sorunları üzerinde etkili çalışmalar yapılmaktadır.
 
GreenSpa ruhunuza dokunduğu gibi bedeninizle de ilgileniyor. Şehrin içinde bütünsel değişim kampı burada başlıyor. Merkezlerde diyetisyen eşliğinde özel beslenme programları ve alanında uzman personal trainer’lar ile birebir spor dersleri veriliyor. Beslenme programları kişilerin kan tetkitleri doğrultusunda, sosyal hayatlarından soyutlanmadan, iş ve özel durumlarına göre uygulanıyor. Ödem giderici detoks kürleri, selülit tedavisi, gibi programlarda diyet, spor ve spa alanı kullanımıyla güzel sonuçlar alınıyor.

İlgili Makaleler