Gücünü bitkilerden alan L’Occitane’la Black Friday başlıyor!

Yılın en indirimli ve özel fırsatlı günü Black Friday için L’Occitane özel olarak hazırlanıyor. Sürpriz indirimler, özel paketler, evde spa keyfi yaşatacak doğal setler için 26 Kasım Cuma gününü bekleyin.
 
L’Occitane’da güzellik ve parfüm fırsatları sabahın ilk anlarından itibaren başlayacak ölmez otu ve shea içeren lüks cilt bakım ürünlerine müthiş indirimlerle ulaşacaksınız. Hermes markasının tasarımlarını da yapan ünlü illüstratör Tristan Bonnemain imzalı kutular, Provence’in doğal cilt bakımı ikonları raflardan çıkmaya ve kalbinizi fethetmeye şimdiden hazır.
 
Yeni Yıl Hediye Koleksiyonunu Keşfedin
Kasım ayında raflarda olması planlanan yeni yıla özel olarak limitli sayıda üretilen yılbaşı koleksiyonunu Black Friday’de deneyimlemeye başlayacaksınız.
İster yeni yıla özel, Shea yağı içeren üç farklı koleksiyonundan oluşan hediye setlerden birini ya da L’Occitane’ın en sevilen parfüm serisi Neroli & Orchidée’nin sınırlı sayıda üretilen Eau Intense ‘ini özel fiyatlarla alabileceksiniz.
 
Yılın en önemli  günleri fırsatlarıyla bütçenizi korurken L’Occitane güzellik koleksiyonunuzu yükseltebilirsiniz. Daha özel fırsatlar için geceden ekran başına geçmek, sene boyu ihtiyaçlarınızı tasarruflu almış olmanın iç huzurunu yaşatacak.
 
L’Occitane’ın güzellik fırsatlarından Yararlanın
L’Occitane’ın Kasım ayının son haftası fırsatlarında indirimde olan birçok güzellik ürününe ulaşabileceksiniz. Markanın en sevilenlerinden  Shea el kremi, badem duş jeli ve Immortelle koleksiyonundan Divine ve Reset gibi güçlü anti aging serilerinin ve en tatlısı da makyaj koleksiyonunun da  indirime dahil olacağı bu hafta için bütçenizi şimdiden planlayın.
 
L’Occitane’da cildiniz için dünyanın en iyi ve doğal özlerini, kalıcı duyusal kokuları, en lüks bitkisel içeriklerle donatılmış kremleri, ev kokularını, erkek-kadın cilt ve saç ürünlerini bulacaksınız.

İlgili Makaleler