Gücünü Doğadan Alan Misbahçe’den Yepyeni Bir Ürün: Alman Papatyası Uçucu Yağı

İki bin yıla aşkın bir kullanılan; Almanlar tarafından şifalı özelliği nedeniyle ‘her şeyi yapabilen’ olarak nitelendirilen, tatlı bitter kokusu ve içeriğindeki kamazulenden kaynaklı derin mavi rengiyle Alman Papatyası Uçucu Yağı şimdi Misbahçe Aromaterapi ailesinde!
Doğanın eşsiz gücünü Ayvalık’ta usta işçilik ve kaliteyle harmanlayarak geliştirdiği %100 doğal kaynaklı ürünleri kullanıcılara sunan Misbahçe, seçiçi ve ne istediğini bilen kadınların bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor. Tüm cilt tiplerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak problem odaklı formüller üreten Misbahçe’nin, kış aylarının ciltte yarattığı tahribatı en aza indirmek için portföyüne eklediği bu yeni üye; kızarıklık ve leke karşıtı bakımda güçlü ve rahatlatıcı etkileri olan Alman Papatyası Uçucu Yağı.
İçeriğinde aktif bileşen olarak bisabolol ve kamazulen olan bu yağ, cilt tipine uygun bir sabit yağ ile belirli oranlarda karıştırıldığında kuru, hassas ve kızarıklığa meyilli ciltler için büyüleyici bir iksir haline dönüşüyor ve cilt tonu eşitlemeye yönelik bakım yapıyor. Antioksidan özelliğiyle ciltte erken yaşlanmayı önlemeye yardımcı olurken pürüzsüz cilt görünümüne destek oluyor.
Cilt bakımındaki olağanüstü faydalarına ek olarak difüzör karışımlarına, masaj yağlarına, buhurdanlık ve banyo rutininize dahil edeceğiniz Alman Papatyası Uçucu Yağı, stresli bir günün ardından sinirleri rahatlatmaya yardımcı olurken, dinlendirici bir uyku sağlıyor.

İlgili Makaleler