GUESS?, INC. Erkekler İçin En Yeni Kokusu GUESS UOMO’yu Sunar

GUESS Bella Vita serisinin tamamlayıcı bir karşılığı olan yeni ikonik ve benzersiz bir koku, markanın güçlü erkek parfüm serisine katılıyor. GUESS UOMO, hayatı tutkuyla ve sınırsız olarak yaşayacak kadar kendine güvenen erkeği ifade ediyor. O şimdiki zamanda yaşıyor, özgür ruhlu ve her zaman geleneklerden ve toplumun baskısından kopmaya çalışarak.

 

Amber fougere kokusu, üst ve orta notalarda canlı narenciye, taze çiçek ve yoğun baharat ve ardından tatlı ve kalıcı bir iz ; koyu renkli ahşap ve şehvetli amberin sıcak karışımı ile GUESS erkeğinin manyetik özgüvenini simgeler.

 

Klasik – Bağımlılık Yapıcı – Eşsiz

 Üst Notalar: Greyfurt, Kakule, Lavanta

 Orta Notalar: Adaçayı, Safran Sardunya

 Temel Notlar: Koyu ahşap, Benzoin, Amber

 

“GUESS markasını giyen erkek, geleneksel klasik erkekliği seven ama kendini taze ve modern bir çizgiyle ifade eden kişidir.” diyor. Takasago parfümör, Linda Chinery.

 

İtalyan mimarisinden ilham alan GUESS UOMO ambalaj tasarımı, miras ve modernliğin bir karışımını yansıtıyor. Şık siyah mermer karton, klasik siyah vurgulara ve GUESS UOMO logosuna sahip, sanatsal olarak tasarlanmış şeffaf bir cam şişeyi saklar.

 

 

 

 Rat Pack’in havasından ilham alan kampanya, İtalyan modelleri Mattia Narducci, Stefano Sala ve Alex Dellisola’nın yer aldığı GUESS UOMO kokusunun çekici erkeksi enerjisini yakalıyor. Las Vegas’taki ikonik Caesars Palace’da fotoğrafçı Tatiana Gerusova’nın merceğinden çekilen GUESS UOMO kampanyası, hayatın en iyisini yaşayan klasik modern GUESS erkeğinin özgür ruhlu özgüvenini gözler önüne seriyor.

 

 

KAMPANYA YETENEKLERİ

 

Models: Mattia Narducci

Models: Stefano Sala

Models: Alex Dellisola

 

Fotoğrafçı: Tatiana Gerusova

                     

İlgili Makaleler