GUESS?, Inc’in Dünyayı Etkisi Altında Bırakan Yeni Kokusu: Bella Vita Rosa

 Bu İlkbahar 2022’de, GUESS kadınlar için en yeni parfümü Bella Vita Rosa’yı Türkiye’ye  sunmaktan gurur duyar.

GUESS Bella Vita Rosa, GUESS kadınının eğlenceli ve kaygısız yanını kutluyor. Bu meyveli çiçeksi koku, ışıltılı İtalyan limonu, sulu siyah frenk üzümü  ve parlak ayvanın çapkın notalarıyla açılıyor. Yaşam sevinci, yasemin, manolya çiçeği, selvi  ve mügeden oluşan yemyeşil egzotik çiçekli bir kalple ifade edildi. Süsen çiçeği, yosun, sandal ağacı ve cezbedici misklerin göz kamaştırıcı karışımı, unutulmaz bir kadınsı iz yaratır.
 

Parfümcü Gabriela Chelariu, “GUESS Bella Vita Rosa’yı, GUESS kadınının neşeli varlığını, hayata ‘gül renkli gözlüklerle’ -bu dünyada olumlu ve güzel olan her şeyi görme yeteneğini- kutlamak için yarattım, diyor.

GUESS Bella Vita Rosa ambalaj tasarımı, markanın zamansız moda mirasından ilham alıyor. Şişe, ortada güzel bir pembe altın renginde ikonik GUESS şakayık madalyonunu taşır. Şeffaf cam, kokunun feminen pembe rengini ortaya çıkarırken, gösterişli pembe altın kapak değerli bir ayrıntı katıyor.

 

GUESS?, Inc.’in Kreatif Direktörü Paul Marciano tarafından yönetilen ve fotoğrafçı Tatiana Gerusova’nın objektifinden çekilen kampanya, model Julia Logacheva’yı neşeli bir anda yakalıyor. GUESS Bella Vita Rosa şişesinin zengin pembe altın tonlarını çarpıcı bir siyah beyaz İtalyan dekoruyla karşılaştıran Julia, çapkın gülümsemesi ve yaşama sevinciyle bir GUESS kadınının ışıltısını yayıyor.
 

 

Tavsiye Edilen Satış Fiyatı  GUESS Bella Vita Rosa  for Women

Eau de Parfum 50ml………………………700 ₺

Eau de Parfum 100ml…………………….900 ₺

 

 

 

 

İlgili Makaleler