Günce Gözütok Playlist’ini Paylaşıyor

En çok hangi sanatçı ya da şarkıları dinlediniz?
Jessie Reyez-Crazy, Bob Moses-All I Want, White Lies-Is My Love Enough, Depeche Mode-Precious en çok dinlediğim beş şarkı oldu.

Bu dönemde okuduğunuz kitaplar arasında sizi en çok etkileyen hangisi oldu?
Genelde gerçek hayatta yaşanmış olayları işleyen ya da onlardan esinlenen kitapları okumayı seviyorum. Ayşe Kulin-Adı Aylin’i bir solukta bitirdim, Jostein Gaarden’ın İskambil Kağıtlarının Esrarı kitabına başladım.

Sosyal medyada en fazla hangi uygulamayı kullandınız?
En çok YouTube’da vakit geçiriyorum. Instagram benim için biraz cazibesini yitirdi.

Bu süreçte kendinizle ilgili neler keşfettiniz?
Yemek yapmaktan hala hoşlanmadığımı ve kendime çok vakit ayıramadığımı fark ettim. Bir de köpeklerle daha fazla vakit geçirmek çok iyi geldi.

En çok nereye gitmeyi ve ne yapmayı özlediniz?
En kötü ihtimalle iki haftada bir iş için yurt dışına gittiğim için o tempoyu özledim. Koşturmayı, yolda olmayı, yeni insanlarla tanışmayı, sevdiğim şehirlerde arkadaşlarımla buluşmayı ve akşam yenilen kalabalık yemekleri çok özledim.

Dünya sizce bu süreçten neler öğrendi, nasıl dersler çıkaracak?
Umarım bir takım şeylerin farkına varılır, dünya şu an kendini yenilemekle ve temizlemekle meşgul. Okuduğum bir habere göre Çin’de açılan lüks giyim mağazalarına inanılmaz bir yığılma olmuş. Umarım bu şekilde yaşamaya devam etmeyiz. Aşırı yaşamanın bir bedeli olarak günlerdir evde oturuyoruz.

Bu dönemi bir kelimeyle anlatsanız ne olurdu?
İyileşme. 

Zamanınızı ağırlıklı olarak neler yaparak geçirdiniz?
Üç köpeğim var, güne onları parka götürerek başlıyorum. Geri kalan vakitte online derslerim ve ödevlerimle boğuşuyorum. Bittikten sonra evde spor ve temizlik yapıyorum, sonra güzel bir duş ve köpeklerimle dizi ya da film keyfi.

Hangi dizi/filmleri izlediniz?
Netflix’teki Unorthodox’u izledim ve La Casa de Papel’in son sezonu bitirdim. Film olarak biraz nostalji yaptım; Reqiuem for a Dream, Trainspotting 1-2 ve son olarak 7. Koğuştaki Mucize’yi izledim. Duygusal insanlara tavsiye etmiyorum, sabaha karşı izledim ve sabah kalktığımda ağlamaktan gözlerimi açamıyordum. 

 

RÖPORTAJ EYLÜL SOLAKOĞLU, STYLING NAZLI KAYRAN, FOTOĞRAF DENİZ ÖZGÜN

İlgili Makaleler