Güneş Koruması ve İdeal Nemi Aynı Anda Sunan Bakım

Yaş alma, hormonal değişimler ve çevresel faktörlerin yanı sıra, cilt yapısını olumsuz etkileyen ve yaşlanmaya sebep olan en büyük faktörlerden biri sürekli maruz kaldığımız güneş  ışınları!.. Cildimizi iyi bir şekilde besleyip, nemlendirsek de güneş ışınlarından her mevsim mutlaka korumamız gerekiyor.  Özellikle güneş ışınlarının daha fazla hissedileceği bahar ayları ile beraber cilt bakımında “korumayı” rutinimize katmamız oldukça önemli. 

Geniş spektrumlu SPF30 içeriğe sahip YEAR LESS DAY CARE SPF30; cildi zararlı UVA/UVB ışınlarına, çevresel kirliliğe ve hasara karşı korumayı hedefliyor. Etkili formülü cilt yüzeyinde görünmez güçlü bir koruma kalkanı oluşturarak güneşten kaynaklı koyu leke oluşumu ve yaşlanma belirtilerini önlemeye yardımcı oluyor. 

Ultra hafif yapısı ve kusursuz nemlendirme özelliği ile günlük bakım için ideal olan bu özel krem; aktif içerikleri ile cildin gençlik ışıltısını ve canlılığını sürdürmesine yardımcı oluyor. 

·     SPF30 KORUMAYA SAHİPTİR
·     SÜPER NEMLENDİRİCİ ETKİYE SAHİPTİR
·     YAŞLANMA KARŞITI BAKIM SAĞLAR
·     UVA/UVB IŞINLARININ ZARARLI ETKİLERİNE KARŞI CİLDİ KORUMA ALTINA ALIR
·     CİLDİ SERBEST RADİKAL HASARINA KARŞI KORUR
·     İNCE ÇİZGİ VE KIRIŞIKLIK GÖRÜNÜMÜ AZALTMAYA YARDIMCI OLUR.

Christian Breton Year Less Day Care SPF30 foto-yaşlanma belirtilerini, güneşten kaynaklı koyu leke oluşumunu ve çevresel hasarı hedefler. 

AKTİF İÇERİKLER 
GÜNEŞ FİLTRELERİ: Cildi güneşin zararlı etkilerinden korur. UVA ve UVB ışınlarını engelleyerek cilt kanseri riskini azaltır. Deri reaksiyonlarını, güneş yanıklarını ve koyu leke görünümünü önlemeye yardımcı olur. 

SHEA BUTTER: Shea Butter nemlendirme ve yumuşatma özelliğiyle bilinir. Egzama, iyileşme sürecindeki yaralar, yanıklar, kaşıntılar, akneler, kurumuş cilt, koyu lekeler, renk eşitsizliği, çatlaklar ve kırışıkları tedavi etmede oldukça etkili rol oynar. UV ışınlarından cildi doğal olarak korur. 

TOKOFEROL: Antioksidanların süperstarı olarak bilinir. Cildi oksidatif strese bağlı olumsuzluklardan korur. Ciltteki patolojik olayların sıklığını ve şiddetini azaltma olanağı sağlar. 

VİTAMİN E : Güçlü bir antioksidandır. Cildi serbest radikallere karşı korur. E vitamini cilt sağlığı ve görünümünde oynadığı önemli rolle bilinir. Enflamasyonu azaltır, cilde canlı bir parlaklık verir.

ALLANTOIN: Ciltte iyileştirici ve yatıştırıcı etkiye sahiptir. İritasyon karşıtı özelliğe sahiptir. 

Fiyat: 860 TL

 

İlgili Makaleler